С кака Нешка стана грешка !

С кака Нешка стана грешка !
С кака Нешка стана грешка !

Нешка Робева !

Тук оценки не се правят от Бъчварова или премиера, a тук приза се дава от Народа, а той я обича!

Нешка Робева е оценявана и оценяванa с над 300 медала само в спорта, а това че пълни залите по целият свят е наградата за това с което се занимава!

Efekt 2

Истината е, че Нешка Робева се е занимавала с политика много преди нашите демократи !

В годините когато БКП бе на власт, Нешка е изключена от партията и напуска Русенският комитет !
Напуска Народното събрание !

Не успяха да я спрат Чудомир Александров, Димитър Стоянов, Георги Йорданов, натиск от началници, роднини и съседи от всички, но Нешка си е Нешка от Политбюро на ЦК на БКП можеше да прекършат всеки !
Нешка оцеля оцелява и сега !

Нешка Робева е борец по дух и душа и не една битки е спечелила по световните турнири !

Едно искрено БЛАГОДАРИМ ТИ би струвало много повече за нея, но да и дават оценки хора на който тя не би се изплюла да ме прощавате, е ама това е повече от обидно !

Нешка

Нешка Робева е повече от достоен човек, а разликата между нея и Вас е огромна, защото когато Нешка Робева издигаше трикольорът ни Цяла България се изпълваше с гордост, а когато Вие управляващите застанете пред знамето и цяла България се изпъва с погнуса и отвращение от Вас !
Долу ръцете от кака Нешка да не стане с Вас грешка!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.