Що е то свободно слово +18

свободно слово
свободно слово

Съдът в северния германски град Хамбург частично удовлетвори иска на турския президент Реджеп Тайип Ердоган срещу телевизионния водещ на ZDF Ян Бьомерман, предава Deutsche Welle.

Магистратите забраниха на сатирика да повтаря някои фрази от неговия скеч, посветен на турския президент, които съдържат клевета и сексуален подтекст. Ако Бьомерман дръзне да наруши съдебното разпореждане го очаква глоба в размер до 250 хил. евро или лишаване от свобода за срок до шест месеца.

„Въодушевен съм от правосъдието в Германия“, коментира адвокатът, защитаващ интересите на Реджеп Тайип Ердоган.

Efekt 2

Съдът в Кьолн отхвърли миналата седмица иска на Ердоган срещу мениджъра на медийния концерн Axel Springer – Матиас Дьопфнер, който подкрепи Бьомерман.

Дьопфнер застана на страната на сатирика и определи съставеното от него стихотворение за турския държавен глава като „произведение на изкуството“. В открито писмо, публикувано в неделния брой на вестник Die Welt, мениджърът критикува „реверансите“, които правителството в Берлин прави към Ердоган. На 31 март Бьомерман рецитира поема за Ердоган в предаването “Neo Magazin Royale” по ZDF, която съдържа груби сексуални нападки и обвинения, че Ердоган е репресирал и малтретирал малцинствата на кюрдите и християните.

блифе

Преди да го прочете, Бьомерман напомнил за сатиричната песен, излъчена по телевизия NRD, която осмя Ердоган за неговия авторитарен подход към журналистите. Това шоу провокира Турция да привика посланика на Германия за обяснения, но Германия отказа да се съобрази с протеста на Турция.

По искане на турския президент прокуратурата започна разследване. Обидата на чуждестранен лидер е престъпление според чл. 103 от Наказателния кодекс, но за да започне разследване трябваше правителството да даде разрешение. Зелена светлина за разследването даде канцлерът на Германия Ангела Меркел.
Източник:offnews.bg

Дето се казва дума да не става !

След като похотливите Арабски елементи проникнаха по антихомогенен начин и последва бурна химична реакция в откритият урок по химия в Кьолн всички по демократично изчакахме безпристрастният съд да се произнесе за тази противоестествена връзка и по този брутален начин на изконсумиране на гостоприемството !

Та съдът, този безпристрастен орган също като един друг орган го начука на истината и справедливостта, а възмездие няма точка !

Първият, който бе документиран с видео и разпознат получи за блудството си Дойче момето само условна присъда и то натежалото в присъдата било и това, че я и ограбил!

Та махагоновият жребец получи година и шест месеца и го депортираха там където майка му го е родила !

Естествено той вече сигурно е по балканският маршрут с друго име и прическа !

Сега Германският съд отсъди и че не трябва да се говори срещу радикалният ислям след като съдът възбуди наказателно преследване срещу комика Бьомерман за прочетеното от него в ефира на Тv ZDF стихотворение, осмиващо радикалния ислямист, съдът послушно и услужливо отсъди, че той е виновен.

13254486_968685113250390_1112033431547970500_n

Нима литературният език не се отличава от този на омразата и когато те издигат транспаранти, че ще изколят децата ни, Правителственият отзвук е нулев, а когато ние ги връзваме или изрисуваме ставаме престъпници!

Що за едностранна толерантност, що за изкривен модел кой е жертва от кого и кой е съден заради какво не става ясно, но тук химичните процеси продължават, а медиите мълчат, народът си трае и те пак ще Ви е*ът !

Така момичето от ЩАЗИ без контрацептиви поема деморализиращи инициативи с новият султан дето го знаят като Ердоган !

 

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.