И аз няма да се кандидатирам за президент !

И аз няма да се кандидатирам за президент !
И аз няма да се кандидатирам за президент !

И аз няма да се кандидатирам за президент !

Говори се за кандидати и за президенти !
Всеки ден някой казва „аз няма да се кандидатирам за Президент“!
Та и аз реших да обявя „аз няма да се кандидатирам за президент“! Но за разлика от всички обявили това в медии и ефири разни аз си имам причини за това !

Няма да се кандидатирам за президент заявявам го твърдо и категорично и не, че не искам да ми отварят вратата на служебната лимузина и да бъда най-важната персона в страната, ами защото да си Президент в България някак си е само пост от което нищо не зависи, но на който за да си трябва да притежаваш някой качества дето се казва „работа като всяка работа“ ама не е така !
Президента трябва да бъде културен и възпитан, той трябва да е обучен и да познава много добре езикът на дипломацията !
Тук трябва да се спазват по безупречен начин и протоколи!

Efekt 2

Не е шега работа, всеки жест означава нещо, всяка дума се следи, а паузата между две такива също има значение и с две думи работа за умни хора ! Президента трябва да излъчва спокойствие, харизма и стабилност и зад тази фасада обаче трябва да се крие нещо друго, нещо угодно на политическата върхушка, нещо подло към народната воля и да изпълнява корпоративни и на олигарси интереси !

Трябва народът да бъде беден и послушен, все на колене и да няма кой да протестира и да пречи на властта да краде !
С усмивка президента трябва да посреща всяка новина и да я изпраща пак така, а за народа и дума да не става, защото тук друг командва парада !

Този дето му берем резила и като ряпа все се хили, а е хибрид от гнойна пъпка и паразит, издигнат е от ГЕРБ!
Ама то май няма значение коя е партията дето се казва, като става дума за пари няма партии, няма религия всичко е интереси, а те никога не са вечни та и сега този гном ще го сменят и аз отказах вече както казах.
Кой ли ще изберат?

Слави Трифонов, ако е той ще постигне най-голямата си мечта да направи най-голямото шоу. Има си екип човека със сценаристи ама ще играе по друг сценарии !

Марешки набира скорост – първо облекчи страданията на милиони баби и лелки!
Кой е здрав във страната и кой не е пил от неговите хапчета? После грабна най-голямата партия на Шофьорите и сега всеки, който има кола или камион знае кой е петролният бос, който се бори монопола и цените на горивата свали!

И така Марешки след като не можа да ги излекува всички, а сега поне помага да се предвижват из страната свободно нещо като Шенген ама само по Български за свободно предвижване на стоки и хора ама само в страната !
Борисов намекна, че „не ме ядосвайте, че да не стана Президент“ и тогава ще видите то живеем в някаква виртуална реалност – всичко можем да видим както видяхме как свине имат медийна власт, видяхме как Темида стана жрица на бандитската любов естествено с ценоразпис, но не Ви го носят като в ресторант сервитьори ами адвокати и прокурори !

Та видяхме как Учители по физкултура до вчера със свирка в уста, а днес колят и бесят, даже имат и партия една !
Мутри пазят Царе после стават крале, а Царете стават емигранти, емигрантите стават камикадзета и правят атентати, а депутатите си пускат тринадесет заплати !

Динко селски бек ама кефи пича пък залови повече херойн в Бургас за ден отколкото правителство за година! Абе какво не видяхме и какво ли има да видим скоро ще разберем, всичко е театър!

Животът е един спектакъл, ама от Европа спряха финансирането на Театралните артисти, спряха фондове и те сега дърпат заеми с лека ръка!
Здраво всичко се разпределя през фирмите на ДПС, а Борисов се бие в гърдите и казва „вярно асфалт не се яде ама виждате ли колко много правим ние“ и така безнаказано се краде, лъже и мами, а народа се трае, а как да излезе и да протестира?
Трябва да му плати на него някой и тогава вижте как се сформират протестни мрежи оплетени в Американски мрежи за усвояване на пари и народът пак си мълчи !

Аз пак повтарям президент няма да стана, защото не мога да лъжа и да крада, не мога и да се правя, че не виждам как народът ни гладува, как зимата студува, как всеки боледува, как тук безчовечност върлува!
Не мога, а и не си струва да си президент!
В България това е срамна и мръсна задача за която ще се намери някой мъж или жена за да продължи този геноцид над своят род и своята страна!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.