Антитерористичен закон – Робство по желание !

Антитерористичен закон - Робство по желание !
Антитерористичен закон или как в името на свободата ще загубим свободата си !

Свободата е най-голямото щастие на света! Да правиш и мислиш това, което искаш. Свободата e един от най-големите подаръци,които днешните хора получаваме още с раждането си, но тя може да ни бъде отнета ! Този закон е волята на управляващите да направят точно това и те го правят – законът мина тихо-мълком на първо четене ! А хората не подозират как примката се стяга на вратът им !

Какво Ви отнемат ли ? Ами ВСИЧКО дори и правото да им теглите една майна ! Ако псуваш в коментарите под статиите в медиите и в социалните мрежи някого това автоматично ще се зачете, че Вие говорите на езикът на омразата ! Това води до брутална цензура и автоцензура и те ще Ви лъжат и грабят, а Вие имате право само да им се усмихвате ! Какво става със свободната преса и медии?

Ами само суперлативи и хвалби иначе специалните части ще нахлуят в домът ви, в редакцията ви и те могат да ви арестуват без причина и както правиха до сега и после да си подредят причините защо са ви арестували. Различното сега е, че до сега трябваше някой прокурор да издаде прокурорско разрешение, а сега нямат нужда от това ! Нямат нужда и да спазват закони от типът на правото ви на собственост като например могат да ви спрат на пътя и да вземат колата ви – тази кола, която сте купили с кредит и сте я изплащали 3-5 години, но вече само с едно показване на значката и става тяхна !

Efekt 2

Нахлуват в домът Ви по съмнения, че се занимавате с тероризъм, но намират медалите на дядо ви от Втората световна война и какво, обвинен сте в сепаратизъм и подривна дейност в услуга на третата страна и така Вие трябва да доказвате, че не сте Руски шпионин и не се занимавате с подривна дейност и не сте Руски сепаратист ! Законът за забрана на социалистическите символи строго кореспондира с антитерористичният закон !

КОЙ ЩЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ ПОВЕЧЕ ПРАВА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ В УСЛУГА НА ХОРАТА?

Практиката показва друго ! Бандитското управление на страната ни последните 27 години доказва, че истинските злодеи са политиците, но те имат имунитет и охрана, те се движат въоръжени с охрана, а не като обикновените хора на село ! С тези няколко закона, които бързат да приемът правителството на ГЕРБ и РБ се окопават във властта завинаги, а хората ще бъдат подчинени с огромна жестокост и сила, но това медиите ще скрият удобно ! Удобно за кого ли, ами за хунтата, която ни управлява !

Опомнете се сега, защото след месец ще е късно ! Подменят гласът Ви ! Банките Ви притежават, а бедността е най-здравият робски синджир на който сте вързани всички ! Всичко е контрол и власт, и пари, но те се печелят само ако си част от властта иначе просто те ти взимат бизнеса и здравето, и всичко !

Хора опомнете се, ние не трябва да позволяваме това да се случи ! И Хитлер е говорил за свобода, но само в началото ! Делегираме ли им такива права край с всеки богат или беден, всеки става мишена ! А такова понятие като политическа опозиция ще изчезне от речникът ни дори !

Антитерористичен закон - Робство по желание !

До сега всеки, който надигне глава и си потърси правата или се възпротиви на системата беше смазван, а медиите го превръщаха в най-големият злодей ! Така, ако нямаше за какво да го затворят в затворът, то поне с хиляди НЕИСТИНИ променяха общественото мнение и той загубваше шансове да участва в местни политики камо ли в национални !

Така статуквото се пазеше и ха някой надигне глава, ха са я отсекли ! С този закон няма да има политици, а маши на каишки и по всяко време всеки може и ще бъде употребен и смазан, арестуван и унищожен ! Ако обичаш родината си, родът си, семейството си, историята ни това са доста добри причини да бъдете превърнати в терорист, сепаратист, помагащ на друга страна !

Нашето мълчание ни превръща в РОБИ! Роб е човек, който приема нещата такива, каквито са, който се движи по-общо приетото дори това да нарушава собствените му права и който не прави нищо , за да променя положението, в което се намира, а просто се оставя нещата да се случват, като по-този начин се превръща в същество, което не е от полза на никой. Никой не може да приеме робството по лично желание освен, ако това не се случва по взаимно съгласие, а те искат това, а ние им позволяваме !

Чувствате ли се роби днес ? Но с този закон децата Ви ще бъдат такива и виновните не са тези, които искат да ядът баницата на властта, а всички ние които им позволяваме това да се случи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.