Бомба ли е причината в Хитрино ?

Бомба ли е причината в Хитрино ?


В действителност бомба ли е причината в Хитрино ?
Със сигурност все повече въпроси се задават в Хитрино и все повече отговори НЕ се  дават, което кара всички ни да се съмняваме във всички тези и теории, които се изнасят в пресата и медиите !

Съмнение, че около „дерайлиралия“ влак и взривената цистерна, пълна с „полипропилен“, има нещо гнило, вече изказват и независими експерти. За това всеки може да се сети, нали евакуираха всички от населеното място заради опасното обгазяване, а никой от екипите не беше с маска или противогаз дори и малките деца забелязаха тази малка, но важна подробност !Бомба ли е причината в Хитрино ?

Уж има огромно обгазяване, а няма противогази, дали е поредната логична лъжа ?
Ето какво каза на 10 декември, само няколко часа след ужаса в шуменското село, шефът на Национална компания “Железопътна инфраструктура” Милчо Ламбрев. „Влакът, който се взриви на гара Хитрино тази сутрин, е товарен, на превозвача “Бул Маркет”, с начална гара “Дружба” до Бургас и последна гара “Русе Север”. 22 от вагоните, които са цистерни, са били пълни с полипропилен, а четири – с пропан бутан. Но тези с пропан бутан са били накрая на композицията и са здрави“. И още: “Влакът е бил с голям тонаж – 1750, 26 вагона, с два локомотива начело. В 05,37 ч. Е влязъл в гара Хитрино, за да направи среща с пътнически влак.
При това влизане, на отклонението, дерайлира, къса се влакът.Бомба ли е причината в Хитрино ?

Efekt 2

Пет вагона с двата локомотива излизат от коловоза, другите седем цистерни са дерайлирали, като едната се самозапалва и допринася до трагедията.“ Ключовите думи тук са „полипропилен“, „пропан-бутан“, „дерайлирал влак“.
Акцентите са ясни, но защо всичко не е гръмнало или това е бил контролиран взрив ? „Политиците не казват истината за трагедията на хората от Хитрино.

Напротив, умишлено я прикриват и заблуждават, като така стават преки съучастници на истинските виновници. Вече има достатъчно въздушни снимки, от които ясно се вижда, че няма следи от избухнала цистерна, нито пък характерните белези на такова взривяване.
Къде е кратерът, огромната експлозия това е удачен въпрос, а правителството замаскира лисващата дупка като покриха част от терена с чакъл !

Бомба ли е причината в Хитрино ?
Ние от Blife.eu Ви казваме да видите снимките на избухнали цистерни от Канадското градче Лас Мегантик край Квебек, където на 6 юли 2013 г. е имало сходен случай на дерайлирал влак с вагони-цистерни, пълни с пропан-бутан (LPG). Някой да е видял в Хитрино да има разкъсана цистерна от взрив, не, но пък за сметка от БТВ въртяха само едни и същи кадри – един контролиран пламък на една цистерна и я поливат с вода !
В Хитрино взривът не е на цистерна и има доста снимки от дронове, които ни позволяват да преценим и да сравним такива кадри с тези от Канада !

На местопроизшествието няма разбита или деформирана цистерна, а само обгорели вагони. Вагон-цистерна с пропан-бутан трудно експлодира, най-малко от някакви искри и авария. Вагоните са така направени, че да издържат огромни натоварвания и температури. Ние вече публикувахме две видеа по случая!Бомба ли е причината в Хитрино ?

Blife.eu ВИЖ ВИДЕАТА !

За цистерните въпросите не спираха – къде отиват парите от СМСИТЕ като имаше обърквания в самото начало после след като надигнахме глас бяха коригирани Blife.eu ВИЖ ОЩЕ !

За гласуването всички си спомняме как политиците ринат кал в Аксаково и как обещаваха на хората в село Бисер нови домове и тук ще е така !

Днес прокуратурата последно ще работи на терен в Хитрино и от утре ще бъдат извън населеното място !

Говори се за пари от СМСИТЕ, говори се за екипите на ВИК и „Енерго про“, говори се за какво ли не, за пошлият ПИАР ВИЖ ОЩЕ ТУК на премиера, но никой не закачи темата със застрахователя !

Тези вагони и техните товари имат ли задължителна застраховка! Къде е проверката и на самият застраховател ?

Въпросите се сипят от всички страни, а отговори няма, чуваме мънкането на Бъчварова, но добре, че е в оставка иначе пак щяхме да и я поискаме ! Днес повече за „Булмаркет“ и по-малко за премиера !

Човешка алчност, липса на конкуренция и демонстрация на недосегаемост от страна фирма „Булмаркет“ ДМ ООД, пък ни насочват като първопричина за трагедията в Хитрино все пак версиите се сменят по-бързо от мнението на Бойко Борисов . Или в частните превозвачи се наемат пенсионирани от БДЖ и как така става в един случай човек е негоден да работи в БДЖ, а в друг е годен ! Основната й дейност на„Булмаркет“ е търговия с горива на едро, която се осъществява от търговските бази на дружеството в Свободна зона (град . Галац) и град Гюргево в Румъния, както и от базите в градовете Русе и София, и от акцизните данъчни складове в Пловдив, Бяла, София и Кюстендил. Дружеството е основен съдружник в няколко дъщерни дружества, с които оформя групата “Булмаркет”.

Основни направления в дейността на групата са:

Търговия с втечнен газ пропан-бутан /LPG/ в страната и чужбина, извършване на железопътен транспорт с лицензи за национален и Европейски оператор, търговия с компресиран природен газ, извършване на пристанищна дейност. Основател и миноритарен собственик е Станко Станков. Едно е ясно – няколко дни след трагедията в Хитрино въпросите са повече, отколкото отговорите.

Някои от тях са свързани със задължителната застраховка на собственика на цистерните, за която никъде не се споменава и колко пари ще трябва да платят застрахователите на собствениците на влакът убиец, колко ?
Вижте как изглеждат експлодирали цистерни и как изглеждат нашите в Хитрино !

Дали е имало активирана бомба на гара Хитрино е повече от очевидно, но това поставя въпросите кой и защо, кой има изгода и КОЙ си прави ПИ АР от тази трагедия, зад която се скриха исторически събития свързани със страната ни, зад прикованото внимание на хората в тази трагедия се случваха доста неща!

В сянката на Хитрино се пробута един антитерористичен закон, който дава право на правителството да ви подслушват, да ви спират интернета, да ви отнемат техника и автомобил, да ви АРЕСТУВАТ БЕЗ ПРИЧИНА И ПОВОД !

Както е казал народът „едно зло не идва само, а когато крадецът вика дръжте крадеца става опасно“ !
Никой не говори за поставена бомба на влака !
Никой от журналистите не задава този въпрос защо ли, ами всичко е контролирано от бомбите, които избухват до предаванията, които гледате !
По времето на главният комисар Бойко Борисов умираха мутри и никой не задавяше въпроса къде отиват имотите им, къде отиват бизнесите им, къде отиват парите им натрупани по престъпен начин !

По времето на Бойко 1 имаше бум на отвлечени близки на бизнесмени и никой не зададе въпроса какво стана с бизнесът и имуществото на тези бизнесмени и как всички станаха акционери в техните фирми ! По времето на Бойко 2 ескалира битовата престъпност, а другата процъфтяваше и пак умираха бизнесмени, пак се арестуваха бизнесмени, които после осъдиха България в Страсбург и огромни измами в областта на усвояването на Европарите, но никой не задава въпроси къде отиват парите ! Никой не задава и въпрос на Бойко 2 колко стотици милиони е натрупал от входни и изходни такси на мигрантите !

Но сега Бойко 3 не носи само смърт, той носи гибел на цялата нация!

Мигрантска криза +политическа криза + тотален фалит на страната + ескалиране на престъпност + рекет и грабеж + и + и + всичко това може да бъде скрито само с такива дръзки трагедии като в Хитрино скоро !

Днес е Хитрино, утре може да бъде твоят град, а хората сме като овце – вървим по начертаната пътека, а тя се чертае от тези същите, които Ви управляват и медиите на който им преведоха пари ВИЖТЕ КОЙ СА ТЕ ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.