Ареста на Иванчева е ченгеджийска постановка!

Ареста на Иванчева е ченгеджийска постановка!

Ареста на Иванчева е ченгеджийска постановка!
И така някой ченгета бъркат с пръст в кацата с меда на имотната мафия в София!
Огромна имотна мафия в София като Фандъкова е наясно с всички големи строителни фирми, които са в далаверата!

Всички големи мафиотски структури са в далаверата! ГЕРБ от времето когато Бойко Борисов беше кмет от тогава датира този октопод! Няма строеж в София от последните десет години или фирма, които да не е бил подложен на рекет!

Самата система на архитекти, нотариуси и кадастър е толкова прогнила в корупционни схеми, че за ГЕРБ е приоритет да контролират София и голямата тайна, която от десет години става все по-голяма и по-голяма !

Efekt 2

Корумпирани са всички държавни служители по веригата и дори шефовете на РДВР по места!
ПИАР акцията е ясна – да понатиснат този и онзи и всеки да намекне „ама, ако ме арестувате аз ще кажа за този и онзи“ и така куките отиват при онзи и при този и той казва „ама аз си платих на този и онзи“ и така всички пътища стигат до Бойко !

Някой вярва ли, че построяването на всички молове и всички застроявания на всеки един комасиран терен с по-голяма квадратура е бил закупен по законен начин !
Истината е, че масово дори в последните месеци Столичният кадастър изготвя нови партиди и се заличават собственици с нотариални актове, живи хора се заличават и държавата продава, а те да ходят да си водят дела, но колко време и сили ще имат да ги водят?
Не се спазват съдебни решения, защото мафията е над всичко и всички !

Няма съд, няма и прокуратура, няма и човешки права като в крайна сметка или ще се разберат и кметицата ще осъди държавата ни в Страсбург, или ще я осъдят тук за назидание на всички, които са дръзнали да изневерят на имотният октопод!
Факта, че всички политически партии бягат от скандала означава само едно, че Октоподът е твърде голям и силен или така са се омешали, че всички са в кюпа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.