Арести за родата на Митьо очите

Арести за родата на Митьо очите
Арести за родата на Митьо очите

Снощи по късна доба са арестували 24-годишната дъщеря на Димитър Желязков Станислава Желязкова и зетя 27-годишният Велислав Попов!

При строга секретност е бил извършен арестът им !
Между задържаните през нощта има и около 12 таксиметрови шофьори от фирмата „Такси1” !

Днес през деня е имало привикване на всички таксиджии пред офисът на фирмата в 10:30 през денят !

Efekt 2

Според хора от кухнята от ръководството на фирмата е имало информация, че всички служители ще бъдат разпитвани днес поетапно в РУ-Слънчев бряг.

По тази причина те са били привикани за предварителна инструкция как да се държат при разпитите след разяснителен инструктаж всичко си е било по старомоу !

Кой ли снася информация на щерката на очите надали ще се разбере, но пак бандитите са едни гърди преди куките! Несериозната част на статията:
Колко пари изхарчи държавата за да вдигне Митьо на крака, че да го ощавят, но май Димитър Желязков е отказал да си прехвърли активите нищо, че е животът му е в техните ръце и затова посягат на най-милото му !

На въпроса на медиите към Бойко Борисов, белият генерал от къде знаят, че таксиметровите шофьори са разпространявали наркотици Бойко Борисов е отговорил: – Как от къде?

Ами пазим си фактурите и знаем колко и кога и на каква стойност само дето таксиджиите се дърпат и не признават ! Полицията проверява и всички проститутки дали си пазят касовият бон от такситата или и те са в нарушение ! Явно Димитър Желязков не е разбрал, че Слънчака вече не е негов и продължил да си врътка старата цепия ама вече е на чужда територия, а от ГЕРБ не обичат такива натрапници и затова операция „РЕСПЕКТ“ е била пуснат в ход !

Митьо очите

Дали тези от „ИМАМ ВОЛЯ“ ще склонят волята на Димитър Желязков да се даде без бой не става ясно, но за сметка на това ще има лекари, който да отговарят лично пред Цветан Цветанов защо като са оперирали Митьо не са му махнали ината, че да се стига до такива секретни процесуални действия!

След като Сотир Цацаров обяви, че Слънчев бряг се е превърнал в град държава в държавата нещата малко намирисват на средновековна приказка и явно тази крепост е последната, която сър Бойко мишото сърце не превзел и подчинил !

И докато издирваните от престрелката си пият узото в Гърция от БИК БОСЪТ НА СИК пусна куките да довършат започнатото !

Лекарите пазят лекарската тайна от Димитър Желязков за да не му вдигнат кръвното и да не направи някой щуротия в болницата, но медиите и ДАНС ще изплюят камъчето, че такситата в Слънчака няма да работят днес !

От МВР разпространиха важно съобщение, че желаещите да изчукат нещо и да се напудрят ще бъдат настанявани в Свети Влас и Синеморец, а в Бургас се очакват протести на наркомани, защото са нарушени правата им, а именно правото да се надрусаш !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.