Ахмед Доган: Ооо, Господи Боже! За бай Ганьо в Европа +ВИДЕО


Думите на Ахмед Доган още от 2012 година!
ВИДЕОТО, което ще Ви шокира !

Ахмет Доган за Високата цена в Българската политика и думите му и прогнозите му за Бойко Методиев Борисов !
Ако слушате внимателно ще откриете колко далновиден е бил прочитът на Ахмед Доган и той винаги е можел да прогнозира в детайли Бъдещето и често е говорил за политици и хора като времето е доказвало правотата му !

Някога говори за промяната на етническите граници и тяхната културна промяна като не бе разбран правилно, но днес мигрантите и бежанският поток потвърдиха думите му !

Efekt 2

Някога е говорил и за Бойко Борисов и лошият материал както и въжделенията му да бъде международен политик, а днес обаче Борисов е в чужбина и не реже ленти по магистралите !
Ако по-често разсъждавахме над думите на Ахмед Доган може би нямаше да плащаме тази сурова цена днес !
На финала да не се окаже, че Доган е по-католик от папата и по-политик от всички взети заедно !
Да не се окаже, че е по-патриот от всичките ни патриоти във властта и по-българин от бая Българи !

Не го хвалим, но на черното бяло не можем да кажем и думите му изречени през 2012 днес звучат като потвърдено пророчество ! Никой не е пророк в собствената си държава, но май Доган е !

За жалост ДПС винаги е била балансьор и най-облагодетелстван от властта! Помним думите му за кръговете от фирми и порциите във властта ! Но днес ГЕРБ ги задминаха и само и друг разпределя порциите, а ГЕРБ малко по-малко скуби от електората на ДПС – видяхме Хитрино и област Шумен, виждаме и целият Делиорман как леко-полеко ГЕРБ печелят в смесените региони, а защо Доган не предвиди това ли, ами Местан има пръст в цялата тази работа !
Днес цялата сила на ГЕРБ се средоточава в ръцете на Цветан Цветанов, а Борисов все повече гледа навън!

Кристалина бе на събирането на Билдербергите, а Борисов се провъзгласи за мост между Ердоган и Меркел, а по-късно го видяхме и в Македония, и във Варна с Ципрас като един обединител на Балканите !
Еволюцията на Борисов надхвърли всяка граница като в Бай Ганьо в Европа, но Ганьо си е Ганьо където и да отиде пак ще си остане Ганьо !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.