Ахмед Муса и „Ислямска държава“ у нас + ВИДЕО

Ахмед Муса и „Ислямска държава“ у нас + ВИДЕО


Циганинът Ахмед Муса, който получава финансиране от чужбина за да прокара идеите на „Ислямска държава“ у нас изпраща войни в редиците на главорезите !
Построена е джамия в циганският квартал и масово жените носят бурки, а мъжете бради !

Цената за изцяло покрита жена е около 600лв.
А на мъжете дават около 50 долара на ден само да се молят по пет пъти на ден и да не работят!

И така един цигански квартал вече е почернен с бурки и бради !
Тук вече се говори на арабски !
Цигански отряди от квартал „Изток“ са помагали и на трафикантите на мигрантите !

Efekt 2

Съдействали са с укриване на такива както и за по-нататъшният им път към Европа!

Спомагали са с фалшиви карти за самоличност и после терористите са се представяли за Български цигани !
Има цели села в Родипите, който вече са ислямизирани напълно и те са като партизански лагери, в който всеки издирван терорист може да се скрие за дълго време и да не бъде намерен !

ВИЖТЕ В ТЕЗИ СЕЛА КАКВО Е НАСТРОЕНИЕТО ПО БАЙРЯМА И ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ !

Циганите от квартал „Изгрев“ в Пазарджик са приели ислямът доста на сериозно доста радикално, а може и доста кърваво да стане !

Ние от Blife.eu в серия от публикации не спираме да информираме обществеността по този въпрос!

Но това е прекалено вече да се обучават воини и да се изпращат да се бият на страната на „Ислямска държава“ и правителството да си затваря очите за това !

Открито Ахмед Муса да заявява, че: Че до 2020 година България ще бъде първата „Ислямска държава“ в Европа, а след това да се готви Испания! Както и че Българите ще горят като разпалки!

В махалата в Пазарджик тези мъже празнуваха кървавите атентати в Париж с музика и фойерверки и с викове „Аллах Акбар“, а полицията събра доказателствата и предупреди местните медии да не раздухват случая !

Нашата полиция не е ли на подчинение на правителството и защо стимулират този цигански джихадизъм, но то и правосъдното министерство е под контрол на това правителство и както става ясно скоро ще ги пуснат на свобода !

Вярно май наистина Ахмед Муса ще познае, че България се превръща лека по-лека в „Ислямска държава“!

Или лека-полека нещата си отиват на бой и някой трябва да напомни на кандидат джихадиститите у нас, че който „сее ветрове ще пожъне бури” !
Ако правителството не сложи ред в махалата, народът ще наложи ред в страната !
Има ли кандидати за това ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.