ГЕРБ – туморът на едно умиращо тяло !

ГЕРБ - туморът на едно умиращо тяло !
ГЕРБ – туморът на едно умиращо тяло !
Интересен е досегашният модел на управление в страната, в който ДПС бе балансьор !
Балансьор, който винаги бе във властта и който се наведе на ДПС плаща солена цена, но управлява! Дали ще подкрепят левите или десните ДПС винаги управляваха, но след като подкрепиха правителството на Орешарски и пак ДПС го свалиха! Балансьорът загуби доверието на двуполюсният модел на управление и още по-лошо – една друга партия се е поучила от грешките си и от цената, която е платила на ДПС и това е ГЕРБ !

ГЕРБ чрез това, че преразпределяха много милиардните заеми и евросредства с многото партии, който са в управлението на това коалиционно правителство дори и с тези, който са в опозиция застанаха на мястото на дългогодишният лидер на ДПС Ахмед Доган и ако някога сокола казваше, че АЗ СЪМ ВЛАСТТА, АЗ РАЗПРЕДЕЛЯМ ПОРЦИИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА то днес излиза, че Бойко Борисов разпределя порциите във властта и на практика ДПС стана излишна, на практика ДПС загуби влиянието си !

И това, че Бойко Борисов пи кафе с Местан в Кърджали на практика за едни означаваше едно за други друго, а за самият Местан какво означава някой може ли да каже ?

Efekt 2

Лютви Местан днес държи най-силното оръжие на ДПС, а именно контролираният вот на изселниците ни в Турция и държи и техните близки в България, защото ако не слушате може да се случи нещо с вашите роднини в Турция и така Местан може да е един от най-мразените политици и от Българи и от етническите турци, но Местан показа, че може да убива вълци !

ДПС загуби силата си на влияние и фактът, че бе допусната регистрацията на ДОСТ показва колко е слабо влиянието на ДПС днес !

Днес обаче една друга партия БСП също показва една привидна хомеостаза и на практика се демонстрира в публичното пространство едно обновление на ядрото, но липсва обновление на клетките в този сложен политически орган и не се вижда регулиране на вътрешната си среда, което показва или че предстоят много вътрешни проблеми, или с твърда ръка ще бъдат решение вътрешно партийните им напрежения, който от доста време се натрупват !

Нека лобитата се навоюват и тогава ще стане ясно дали столетницата ще пребъде или и тя ще тръгне по пътят на ДПС между впрочем тя мина вече през не едно деление на клетки и АБВ и движение 21 и въпреки всичко тя оцеля и сега демонстрира невероятно самочувствие !

Патриотичните формации вече осребриха родолюбието си като се включиха на хранилката на ГЕРБ и така те са в позиция на патериците подпрени на стената на една ръка разстояние, но само при случай на нужда !

Техният електорат се топи заради негласната подкрепа на лидерите им в това антибългарско правителство !

Затова и се заговори за общ патриотичен формат !

Което може би е решение за да останат във властта двуполюсният модел – елиминира всички малки формации и нашата страна върви на леви и десни, а другите сами да решат кого да подкрепят !
Дали Местан ще разбие ДПС ?
Дали БСП ще успее да се поучи от грешките си и ще еволюира за да пребъде или ще свърши както козлетата на моста в борба кой да бъде първи те първа предстои да видим !

Но истината е, че докато всички партии показват слаба имунна система за борба с вирусите вътре в тях една партия ГЕРБ като ракови разсейки успя да достигне до всички органи на България !

ГЕРБ са във всички ведомства, във всички общини, всички значими органи на властта са контролирани от тях във всяко министерство, във всяко посолство, във всеки град и село навсякъде и докато другите партии си имаха вътрешни интриги и борби и се занимаваха със спасяването си, а ГЕРБ се разраснаха необезпокоявани от никой и всичко е тяхно – съд, прокуратура, полиция, армия, здравеопазване, всичко – мафията е тяхна, цялата работеща икономика, всички значими медии, телевизии, радия, всичко !

Вече няма кой да се опълчи на ГЕРБ и няма и как от ГЕРБ да позволят това да се случи и затова им е нужен антитерористичен закон с неясни тълкования в него какво е терорист и какво е тероризъм, а именно този закон ще гарантира дълги години живот на тумора !

С този закон туморът ще контролира цялата страна, макар и до тогава тя да бъде раздадена на концесии за по 100 години, но дори да са продадени природните ни богатства, природата ни, земите ни, заводите ни остават хората и законът е насочен именно към тях и всеки, който вдигне глава ще бъде смазан един по един докато останат само роби !

А на робите каквото им е писано – всеки ден работа и пак работа за едно парче хляб и който до когато издържи това е !
Затова скъпи читатели, ако четете това означава, че Вие сте последното поколение, което може да разполага със свободата си, но използвайте я разумно, защото вашите грешки ще плащат децата Ви !
Със сигурност България има нужда от нова алтернатива на управление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.