Бай Тошо: Българите днес бачкат само напук и на инат!

Бай Тошо: Българите днес бачкат само напук и на инат!


Днешният профил на Българина е различен, казва Бай Тошо днес, че всеки на дивана на маса с дистанционното с биричка или разлика само тогава се проявяват Българските черти, само тогава стават мъжа и с Аз и с мамицата им, а на другият тихи по-ниски от тревата забравили гръмогласните изкази Аз и мамицата им от вчера или от вечерта отива кротко на работа и тихо стъпва с наведена глава.

Има обаче идни дето им викаме инати тях само трябва да ги нараниш и почват да бачкат яко, ама яко напук и на инат денонощно във Фейсбук и личен чат – те са нашите будители, те са вашите утрешни предводители. Българинът може всичко, само че напук и на инат иначе постигне ли стандарт на дивана с биричка в ръка пак псува и вайка ваща мама, ама не влага той инат. Румен Радев кара самолети не джипка из страната, а дрон кой кара не се проверя! Радев кара самолети не детски играчки, бе Бойко!

Бойко Борисов вкара фалшива новина, че Радев управлявал дрон и то в градината му, в къщата му, в спалнята, ако щете. И можел някой да пусне 500 грама взрив и да го взриви, кой ли ще плаче тогава – шепа олигарси биха проронели сълза и то не от умиление, че някой лев са спрели да делят.

Efekt 2

 

Но тук идва едно успокоение, че можеше рязко като черепа принудително да ги дарят. Радев вкара самолети и що Борисов го принизява, че видите ли карал малък дрон, това ли е неговата представа за този медиен балон?

Да бъдеш или да не бъдеш – това е въпроса, но по-скоро народът не иска това, което бизнеса ти каза във властта, че никой вече Борисов не желае. Радев кара самолети, а Борисов кара параноя и тя не е като грипа да премине, а тя е от друг човек – от страх отвътре може да изгние.

 

И така един кара джипка, друг самолети, но дрон кой кара не се проверява?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.