Въпрос: Ако някой гръмне Бойко какъв ще е престъпник или национален герой?

Въпрос: Ако някой гръмне Бойко какъв ще е престъпник или национален герой?


Въпросът е в исторически план как биха погледнали идните поколения? Ако някой гръмне Бойко ще се превърне ли в национален герой или в престъпник?

Ако някой гръмне Бойко Методиев Борисов най-вероятно образът му ще застане редом с тези генерали, които са освобождавали България според едни, а според други той ще е престъпник.

И двете страни си имат своята гледна точка, а ние ще попитаме вас какво е вашето мнение, ако някой извърши атентат над лицето Бойко Методиев Борисов какъв ще е – убиец или освободител?

Efekt 2

Пак подчертаваме през призмата на идните поколения в исторически погледнато не според наказателният кодекс и конституцията сега!

В исторически прочит какъв би бил той след години в учебниците, как биха го описали идните поколения? Герой или убиец?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.