Бай Тошо: Любовта я измислиха комунистите!

Бай Тошо: Любовта я измислиха комунистите!


Комунистите са виновни за всичко, казва бай Тошо и за любовта били виновни казват сега! Нещо като уйдурма дето ми казвате сега лаф било, че ”комунистите измислили любовта, че да правят секс без пари”. То сега като нямате пари и Бойко ви ограби, ако спите с някой госпожа по мерак и желание комунистите ли пак ще са виновни? Истината е другарки и другари, че силната семейна клета изгражда силно общество, а силното общество означава и силна държава. Да, любовта е най-важната във взаимовръзките между хората, но за да я има трябва и условия за да процъфтява нацията, трябва хората да са спокойни за утрешният ден.

Трябва да имат стабилни доходи. Трябва да имат дом – собствен дом, не квартира или някой банка да ги притежава. Някой съвременници твърдят, че нищо не сплотява едно съвременно демократично семейство така както един солиден ипотечен кредит за 25 години например. Но това не дава любов, а съжителство като онова по турско робство дето го пишат в съвременните учебници. Както и да е семейните ценности и възпитанието на жената в морал и любов с грижа за идните поколения бе най-важното за жените по мое време.

Мъжете се стремяха да бъдат така наречените джентълмени, а жените майки за пример. На всеки дом имаше табела „образцов дом“, а днес бележка от някой съдия изпълнител.

Efekt 2

Децата живееха в спокойни времена, играеха на улицата и домовете бяха отключени, нямаше престъпност и всеки имаше достатъчно. Днес децата са ви в чужбина и дават най-хубавите си години за другите икономики, а селата и градовете са със запустели къщи и градини също като душите ви – запустели и изоставени.

Хубавото на кризата е, че някой хора се завръщат в селата, а бедността и грабежа върху вас пак ще ви накарат да се жените по любов, защото понятието брак по сметка ще изчезне.

И едно запомнете – силното семейство гради силната нация и да знаете от мен любовта на мъжа минава през корема дето се казва гладът е по-силен и от любовта, защото тя е до време, но гладът е за цял живот. Хайде със здраве си останете другарки и другари и докато сте под карантина правете деца!

https://www.facebook.com/100657208175999/videos/282782492733071/?epa=SEARCH_BOX

Този, който не обича семейството си не може да обича родината си! Да, комунистите измислиха любовтта към ближният и родинат, именно тя изгради една силна Народна Република България.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.