Мая Манолова настъпателна и безкомпромисна!

Мая Манолова настъпателна и безкомпромисна!

Прави впечатление, че екипът на Мая Манолова и гражданско движение „Изправи се.БГ“ показват въпреки карантината даване на гласност за истински важните проблеми, които държавната машина се опитва да заглуши с активност и настъпателност. Оръжията на Мая Манолова са обективност и достоверност, тя винаги е подготвена от екипът си и всяка информация, която изнася в публичното пространство е предварително проверена.

Изказът и е изпълнен със синтезирана аналитична информация, което прави Мая Манолова далеч на по-високо ниво от самият Бойко Борисов. В крайна сметка именно заради това рейтингът на Манолова продължава да расте въпреки ограниченият на системата върху всичко, което правят тя и екипът и и всички граждански сдружения, с които работят на различни фронтове. Манолова не говори просташки като Борисов и не се стреми да е артистка и да забавлява масите и тук премиера води срещу нея той по цял ден се прави на простак – тактика, с която замазва истинското си просташко мислене на моменти.

Един от характерните белези на работата на Манолова е търсенето на обективност и показването на държавническо мислене, изготвяне на закони, промяна на порочните моделите свързани с нравите и обичайте на населението и социалният ни статус. Накратко длъжността и като омбудсман бе издигната по нейно време на висок пиедестал и тя промени хиляди съдби. Изказът и бе компромисен там където няма справедливост и макар и нежна на вид в нея има много лидерска сила.

Efekt 2

Естествено зад нея има и силен екип както се казва „добрият пълководец няма слаби войници“. Мая Манолова е с ранг на народен министър, защото народът вижда само в нея надежда за промяна именно затова кантората и не спира да приема граждани на които те помагат.

За съжаление обаче пошлото е на мода у нас, а скандала се продава по-добре в медиите именно затова Манолова някак си не присъства по жълтите корици. Въпреки всичко обаче сериозните и свободните медии следят с интерес това, което прави, защото тя решава нашите проблеми с промяна на законите, с натиск над правителството, с настъпателност и последователност!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.