Бай Тошо: Скъпи Другарки и Другари, гледам навсякъде има много митингов материал.

Бай Тошо: Скъпи Другарки и Другари, гледам навсякъде има много митингов материал.


Бай Тошо ме наричат сега, но аз Тодор Живков управлявах тази държава с чест и достойнство и исках да имам здрав и умен народ с гордо вдигнато чело. Безплатното здравеопазване бе на едни от най-високите нива, а днес медицинските кадри напускат страната, а болниците дето аз строих се затварят и тихичко приватизират, а медицинските сестри протестират!
Умни кадри, които да се влеят в икономиката ни, с които да построим животът нов, а днес само глупаци се произвеждат, как ги наричате лумпени, от които и чеп за зеле не ставало! Имайте малко разум, че от прост човек нищо не става, не виждате ли премиерът си – тъпо парче, само се дуе и вика АЗ, АЗ и АЗ и какво направи за Вас? Спортистите и професорите печелиха медали, изобретения и всякакви постижения ви караха да се чувствате горди, защото такива трябва да бъдете!

Най-древният народ оцелял хилядолетия има право да бъде Горд и да казва „и ние сме дали нещо на света“ и малко ли дадохме и сега давате, ама кръвен данък – младите напускат страната да работят за другите държави, а тук остават само болни и стари както им вика премиерът ви ЛОШ МАТЕРИАЛ, но аз ви казвам, че гледам навсякъде има митингов материал, ами използвайте го, излезте и протестирайте, не ми казвайте, че вашата лепта е платена и вие сте дали своят данък като сте протестирали преди, а сега вече не вярвате, че може да се промени нещо, може!

Аз Бай Тошо имах в ръцете си цялата власт произтичаща от народа и бях детрониран с протести, вече съм стар за да робувам на такива постановки, но виждам, че пак навсякъде по всяко време има митингов материал. Изправете се бе хора, ако трябва поседнете пред министерският съвет и от мен вземете един съвет: Този, който днес не протестира, утре ще му се наложи да проституира!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.