ПИКльо дялан НЕДодЯЛан, а Борисов е прекаран

ПИКльо дялан НЕДодЯЛан, а Борисов е прекаран


От Агенцията по фалшиви новини, смрад и омраза срещу едни пари, едни субекти вонят в ефира по заповед на Бойко Борисов срещу Мая Манолова и Слави Трифонов, срещу всеки, който хули властта. Нима хулите са клевети, нима властта на корупция не смърди, нима правителството ни се справя държавата ни да управлява? Д
ялан или недодялан е собственикът на сайтът с лого PUK, пукали му на някого за него?

Изтакани от алчност, пристрастени към ухажването на властта днес сме свидетели как едни платени драскачи драскат по стените на опозицията и това е ход в паника роден, ход да нараниш най-милото на Мая Манолова – дъщеря им и зет им, но това действие на симулиране на противодействие показва много – че те са в паника, че народът се надига и Мая Манолова набира скорост, набира рейтинг и скоро ще ги помете!

Ако Борисов знае, че трафикът е фалшив и се манипулира, ако знае, че никой не харесва и не коментира дали щеше да си хвърля парите на вятъра? Мая иска ревизия, а защо Бойко не направи ревизия как го лъжат и го манипулират баламата?
Ако Борисов знае, че трафикът е фалшив и се манипулира, ако знае, че никой не харесва и не коментира дали щеше да си хвърля парите на вятъра?
Мая иска ревизия, а защо Бойко не направи ревизия как го лъжат и го манипулират баламата?

Скъпи читатели, такива са от ГЕРБ като въглени са – ако не могат да изгорят някого, то ще го очернят и техният глашатай Дялко Нендодялко вярно за пари се е продал и взел страна, ама от еб@ната.

Efekt 2

Дори и мафията има правила, в които на война жени и деца не се закачат, а тези явно много ги е страх, което може да ни радва значи сме на прав път и скъпа ми Недялко си отиваш от политическата пиаца!

Вълците, че са вълци и тях ги хапят бълхи ама Борисов е голям глупак така го лъжат и той си плаща яко ама яко .

Не е лесно да си прост нищо, че си нависок пост.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.