Бай Тошо: Тази дива Демокрация е вид бандитска приватизация!

Бай Тошо: Тази дива Демокрация е вид бандитска приватизация!


Тази бандитска приватизация, която Демокрацията сътвори, гледам още продължава? Да, това, което аз построих не можехте да го боядисате, но можете да го разрушите – някои го санират за да се бият у гърдите и да викат „аз, аз Булгар“. Гледам има процедура по окрупняване на ВИК и създаване на ВИК Холдинг после да се приватизира, тя водата не ни е бащиния. Летища се приватизират, дават се концесии за злато и то без пари.

Кой заменя злато за мухи? И докато шофьорчето си шофира из страната и се снима с трактори и фадроми някой държавата събори? Имали сме купонна система, имали сме недостиг на това и онова, но никога по моето време нямаше безработица, бедност, глад и нищета? Тази банда дето ви управлява най-общо казано ви притежава.

Те не ви уважават нито като народ и нация, те ви гледат като електорат и ви делят на добър и лош материал, а гледам аз навсякаде по всяко време име митингов материал, но митинги няма, защото народът се чуди как ден след ден да оцелява. По мое време имаше гражданска защита – план за всеки как да се спаси, бункери за защита от радиация и храна, и техника за да изкараме поне три войни?

Efekt 2

Днес унищожихте хранителни запаси, унищожиха се ферми и производители като на практика сте лишени от шанс за оцеляване! По мое време всеки дом си имаше маза пълна с храна, а сега един хладилник не можете да напълните, засрамете се бе и излезте и спасете себе си!

Това не е Демокрация, това си е бандитски грабеж, деморализация и в митинговият материал има демотивация. Една шепа бандити ви управляват, а милиони страдат и главата си прекланят.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.