Бай Тошо: Тъпите комунисти не разбраха, че не им е позволено да са капиталисти

Защо БСП винаги е втора ли, ами Америка никога няма да допусне социалистическа партия да е първа политическа сила в тяхна колония. И така Нинова знае, че БСП печели избори след избори, но се подменят резултати, натаманяват се БСП да бъде втора. Америка не дава, не разбрахте ли? И синът и е заложник там и пак Америка не вярва на сълзи. БСП е разединена в момента 50 на 50, но каквото и да правят никога няма да бъдат допуснати да управляват докато сме колония на САЩ.

Виж освен, ако нещо в САЩ не се разпаднат и не им е до колониите и тогава БСП може да яхне вълната, но дотогава трябва да си върнем суверенитета, а Борисов го продаде и на Турция и на ЕС, а Русия няма интереси у нас. И така да ви кажа аз Бай Тошо, че в България има най-големи залежи на злато на тон руда в света това бе и най-голямата ни тайна, ние от БКП се събрахме и решихме след направените сондажи и задълбочени геоложки проучвания да скрием тази тайна. Защото колкото и голяма армия да имахме, ако големите сили разберяха като Русия и САЩ щяхме да бъдем поробени. Тази Тайна продаде Борисов на Американците и тази тайна го направи премиер от обикновен охранител се издигна стремглаво като отплата. И така сменят се политици в САЩ, сменят се в Европа, а Борисов остава ли, остава докато златото ви си заминава ли, заминава. Сега не другарките или другарите са виновни в БСП, а огромните корпоративни интереси.

Efekt 2

Аз Бай Тошо ВИ казвам, че именно малките корпоративни интереси изяждат и моята столетница отвътре как да ви кажа. Така е, червената крепост ще падне, защото крепост не се превзема отвън, а отвътре и сега твърде много са зависимите отвън и твърде малко останаха лоялните отвътре. Корнелия Нинова даде всичко от себе си да стегне столетницата най-милото си – заложи заради вас алчни капиталисти правещи се на комунисти. Кирил Добрев някога преди години го попитаха не може ли да сдобри старите и младите в партията и да тръгнат нещата напред, а той отговори как да ги сдобрим след като между тях седят шест цифрени суми и тук е проблемът – раздорът не е идеологически, а икономически между фракциите.

От всичко лидери в БСП Корнелия Нинова е била с най-голяма обществена подкрепа, с най-голямо доверие сред масите, но проблемите не са в електората, а в местните червени феодали – там именно се търгува с вотът на червените бабички и всяка загуба си има цена, която не се трансформира в дивидент за централата, а за лична употреба. Сергей Станишев знаеше това, че Америка не дава и никога няма да даде БСП да бъде първа политическа сила, а по-скоро Сорос и САЩ на ДПС ще позволят, отколкото на БСП. Какво имате, че го делите бе другарки и другари?

Когато ламтежът е по-голям от лъжицата, когато алчността е по-голяма от душата не виждате ли какво се случва в страната? Аз Бай Тошо казах го и тогава, казвам го и сега България е прекалено малка да се бори със световните сили по света.

Прекалено много другари имат общ бизнес с хора от ГЕРБ, прекалено много другари са на общи хранилки с враговете на партията. Прекалено много другари се подадоха на греха и забравиха основните си корени, принципи и идеали. Никой досега освен другарката Нинова не е направила толкова компромиси в личен и идеологически план със себе си заради БСП, но всеки компромис води до загуби и за двете страни и сега ще плати цената, ако освен няма една истинска кауза, която да ви обедини и всички дворяни не мобилизират своите крепостни селяни за един последен напън иначе ще се затриете сами. Вие нямате какво да предложите на Запада нито на Изтока, защото всичко каквото имаше в България от Злато, вода, човешки ресурс и всичко Борисов им го хариза.

 

Но можете да спасите България, как ли не знам, използвайте въображението си, използвайте кадровият си ресурс, който не е от най-умните, но пък за сметка на това най-хитрите и най-подлите са във вашият отбор тези ветерани имат най-големият опит!
Кирил Добрев сложи разделителна линия, а Корнелия Нинова влиза в ролята на Червената Шапчица само дето вълците са много повече. Но нали сега Шехерезада приказки разказва, а Али Баба без пещера остана та и Червената Шапчица май плавно издава караула или ще брани последната червена кула?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.