Кучетата си лаят, джипката си върви!

Кучетата си лаят, джипката си върви!


Казват, че село без кучета няма, ама опустяха селата, няма ги хората, а кучетата скачат според тоягата. И така икономическите вериги стават все по-тежки криза и пандемия е във вашите умове. Всички мерки са репресивни и агресивни към вас и вашата свобода, към правото ви на предвижване, към свободата на словото и личните ви право по конституция. Конституцията е само на хартия, пълна с вратички и за тия, и уния. Кучетата си лаят, а джипката си върви! Ех, да му станат прокчетата, народе разбери.

От всеки проект има заделен голям процент от всяка далавера се заделя процент за престъпната завера, а кучетата вече не лаят и смирено мълчат, тоягата е тази, която задава тонът и мачка бесът и прави те преклонен.

Кучетата си лаят, но стъклата са дебели, животът на народа като на лента си върви, а лента след лента реже премиера и се бие в гърдите, че строил мега проекти в страната, а народът му в геноцид и изтребление, но това е друга тема за премиерското ни извращение.

Efekt 2

И така кучета във всяко село има, но уви станали сме послушни помияри вместо борбени другари, вместо да се в глутница съберем и да им покажем, че идва Видовден. Забравил е вълкът, че и него бълхи мога да го хапят, забравили, че кучетата са тези дето също могат да го уморят дано гладът оправи счупените ни глави, дано гладът извади бесовете ни и тогава тежко и горко на глутницата окупирала властта, че народ като освирепее не ще с тояга да го спрете, не ще със сълзи да го излъжете, защото всеки глад разкъсва веригите на бедността и тежко горко на хунтата тогава дето се казва няма живи да кажат!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.