Бареков и неговите метаморфози

Странно, но не ви ли прави впечатление как в последно време политиците ни и не само, предприемат удачни метаморфози с цел да запазят позициите си. Ако днес едни са десни, то утре вече са леви, ако едни днес са псевдожурналисти, то утре вече успешно се трансформират в политически фигури и месии на цяло едно общество… Всичко това започва да придобива горчив привкус за нас, защото от подобни политически метаморфози страда именно народа.

Лириката тук е напълно излишна, защото днес дори децата познават Бареков

или най-удачния пример за този вид политически трасформъри. До вчера той плътно подкрепяше Бойко Борисов и му носеше цветя, а днес като гладно куче за власт лае на воля и бълва грандиозни скандали всеки ден. По пътя на логиката самите вие виждате, че не винаги метаморфозите в природата ни са красиви, като например превръщането от гъсеница в красива и крилата пеперуда. Да, Бареков умее да цели политическите си опоненти с думи, но не и да дава ясни и конкретни причини за тази психична метаморфоза или раздвоението на една личност.

Е кажете ни вие, друг по-типичен бай ганьвски пример в обществото ни? Ние поне не се сещаме…

Efekt 2
Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator