Бареков се забърка в поредния махленски скандал!

Грандиозният скандал се разиграл в Интернет, където Венета нарече Бареков „дъното на отходна яма! Новият месия не закъсня да отвърне на Райкова като каза, че тя не ставала дори за продавачка на Женския пазар!

Началото на скандала започнало, когато Бареков

решил да анкетира своите фенове, като им зададе въпроса дали Венета Райкова става за журналист или не? Резултатът бе 30%, че дамата не е компетентна и трябва да се разкара от телевизията и още толкова заявили, че Венета Райкова е страхотна журналистка и редовно гледат нейното предаване “Горещо”.

Вбесената Венета побърза да нанесе контраудар под кръста на Бареков, като публикува във Facebook – “Нещастний ми Николай, не предполагах, че ще стигнеш дотам, че да завреш муцуна в помията. С драскане на небивалици и клевети ли се изхранваш в момента. Явно гнусните ти лъжи по адрес на Николета Лозанова не ти стигат, та почна да нападаш и мен! Чиста ли е съвестта ти и спокоен ли си от факта, че храниш сина си с парите, които печелиш от хвърлянето на кал по нас”, попита Райкова Бареков в социалната мрежа.

Efekt 2

Бареков от своя страна реши да продължи с долните си номера и каза, че Венета Райкова не става дори за продавачка на Женския пазар. Освен това, малко по-рано той публикува директна обида и към плеймейтката Николета Лозанова, като я набеди в проституция.

Вижте едно интересно видео от младините на новия месия, Бареков!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator