Бездомни или невидимите хора + Видео

Бездомни или невидимите хора + Видео


Бездомни или без дом са тези хора, или без държава? Бездържавието има своите еквиваленти на социално безправие, на социална несправедливост в джунглата на големият град!

Те са там, хората без дом, без хляб и подслон, но това е срам не за тях, а за държавниците ни, че са допуснали това, че не правят нещо да го променят!

Една нация с хора в странство и емигрантсво, с хора по кофите и разчитащи на милостинята на Бог и на нас не е пример за стабилност, не е пример за подражание, не пример за социален диалог с хората и институциите !

Efekt 2

И така, никой не е виновен къде е роден и ако политиците и приятелите си можем да избираме, но не можем да избираме роднините си и мястото където да бъдем родени ! Това е нашата родина и нашият срам, тя е нашата отговорност и всички трябва да наложим обществен натиск, ако щете това да се промени !

Борисов говори за бюджетен излишък, но не говори за дефицита на човечност, а нарича ги „лош материал“ и „паразити“, наричат ги как ли не, но ние знаем, че светът може да изхрани всички бедни, но не може да изхрани богатите в тяхната алчност !

Невидимите хора ли, така ги наричат във филма, а Цветан Цветанов казва „ние ги изваждаме от обществото и някой ги криминализират“! Когато системата те изхвърли отиваш на улицата и не вярвайте, че държавата няма вина за това със своите действия и бездействия, ако щете !
Има програми за кучета, котки дори за броене на комарите, но за тези хора виновна държавата ни е!

Не само Темида е със затворени очи, но и ние също си затваряме очите, а никой не е застрахован, никой! Няма по-жестоко животно като Българина – паднеш ли нямаш брат нито сестра, а всичко е алчност, всичко е интереси, всичко е контрол !

Когато системата те игнорира, когато системата те мачка стигаш на улицата !
Всички тези разбити съдби са следствие от управлението на правителството !

Невидими хора ли или видими резултати, това е!
Срам ме е, че съм Българин, гняв ме е, че не мога да променя системата, но едно е ясно, че всички заедно можем да променим системата да ни служи, а не да ни смазва!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.