Белият генерал за Слънчев бряг

Белият генерал за Слънчев бряг


Г-н премиер, подкрепяте ли Валери Симеонов в битката  с мутрите в Слънчев бряг ?

Министърът на туризма Николина Ангелкова вместо да подкрепи вицепремиера Валери Симеонов в битката му с наглите собственици на дискотеки, които тормозят туристите….се разграничи от него. „Много трябва да се съобразява начинът и методите, по които тези проверки се извършват, за да не се вреди на българския туризъм.“ – каза Ангелкова. Все едно дискотеките и баровете, които работят до 4 сутринта помагат на българския туризъм?

Те са сборище на софиянци и млади западни туристи, които са дошли да се напият в Слънчев бряг и другият ни подобен курорт – Златни пясъци. Тези дискотеки и барове пречат на другите хора да почиват, тормозят семейства с деца, възрастни хора, това са мутри в туризма. Според хотелиер на Слънчев бряг, алкохолните туристи са 10%, другите за хора на средна възраст.

Efekt 2

Акциите на Валери Симеонов заслужават адмирации и са закъсняла намеса на властта в света на мутренските барове и дискотеки. Някаква пияна сбирщина обижда вицепремиера и полицията стои безучастна ?! – това може да се случи само у нас. В бяла държава, тази сбирщина щеше да бъде арестувана и глобена за неуважение към правителството.

Браво на Валери Симеонов, но защо мълчи премиерът Борисов? Защо не подкрепя своя вицепремиер в неравната му битка с децибелите в Слънчев бряг? Може би Борисов изчаква и в негов стил ще опита да замаже скандала, няма да вземе страна или ще бъде и на двете страни? Ако това стане, има ли държавата премиер, който иска да се спазват законите или не? Засега имаме само Валери Симеонов, който сам се изправи срещу мутренската реалност в Слънчев бряг. Което му прави чест!
Източник: barometar.net

Наричаме го белият генерал по причини понятни на Вас !
Да си спомним битката на Валери Симеонов за Слънчев бряг и как се стреляха именно там заради силната музика мутри с Митьо Очите !
За какво преразпределяне става дума на шумът или на контрола на наркотиците там където има огромен човекопоток?
Самите мутри години наред рекламираха Слънчев бряг като курорт за забавления и той се наложи като такъв !
Сега да се обзаложим ли къде ще са следващите проверки за силна музика следващият сезон е Банско?
Но както се казва да изчакаме до зимата и ще се види !

Та защо се стрелят мутри в Слънчев бряг ли, ами заради силната музика за властта, а диджеите са по-опасни от наркодилърите или знае ли човек кой за кого работи, но със сигурност шумът от музиката не е причината да се стрелят Божо кравата и Митьо очите както и не е причината онзи, който дърпа бабички да се прави, че се е запритеснявал за сънят на бабичките по морето !
Войната е за контрол над клубове и дискотеки и разпространението на наркотици и много им личи на управляващите, че това е проблемът !
А това дали полицията трябва да арестува наред или не може да се прочете само по един начин, че и тя е в играта дето се казва !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.