Народна трибуна! Вижте видеото на един достоен човек !

Народна трибуна! Вижте видеото на един достоен човек !


Вижте видеото на един достоен и честен Българин !
Слави, такива хора трябва да каниш !
Видеото, което всеки един трябва да види в България !

Двоен стандарт в земеделието! Вижте видеото, което ще покоси
данъците, които са повече отколкото през турско робство!
Ето как се работи на село !
Хората работят на село за да оцеляват хората и искат да ги оставят на мира !
Дай на бизнеса свобода !

Дай на България животновъдство , земеделие и оставете хората да работят и за две години ще се оправим, казва кметът Георги Спасов !
Грехота е, че Българският народ и Българската плодородна земя не може да изхрани народът си! Казват мързелив народ сме били, но не е така и Георги е един от многото примери !

Efekt 2

Толкова много истина има в думите му, но управляващите не искат да чуят гласът на народа, не искат и да знаят, че Българският производител може да изхрани народът си, но какво да се прави изхранването като приоритет на нацията ние е дадено в ръцете на чуждите хранителни вериги, а с какво ни хранят? Нима това не е национално предателство, нима това не е престъпление срещу собственият Ви народ, Господа управляващи?

Георги Спасов от пазарджишкото село Цар Асен! И за нас е чест да дадем трибуна на тези гласове !

България може да бъде свободна и независима, но трябва воля народна и веднъж завинаги да изметем боклуците от властта !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.