Бойко Борисов вдига три пъти цената на най-употребяваният наркотик на Света

Бойко Борисов вдига три пъти цената на най-употребяваният наркотик на Света


Стефан Северин: Кой ще плати цената му ?
Вижте какво постна в мрежите Стефан Северин
Публикуваме целият пост във Фейсбук без редакторска намеса :

ГЕРБ НИ СКУБЕ КАТО КОЛЕДНИ ПУЙКИ – РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ!
От догодина гербаджиите вдигат ТРИ ПЪТИ цената на водата!
Първо, за да си напълнят местните хазни, второ, за да платим водата на циганите ,които я точат в изоболие, а не плащат!
Ами, прощавайте, но само Столипоново в Пловдив да над трийсет хиляди цигани, които изобщо не плащат вода, а тя шурти навсякъде.
И кой ще я плати?
Ами ние – дисциплинираните български граждани! Защо много успешните кметове на ГЕРБ – Фандъковица, нашият Мамин Ваньо, бургаският и всички останали жалки лапачи от бандитската групировка– защо не накарат циганите да плащат?
Нали са любимци на народа?
Не да ги накарат – нашият дълганак не е стъпвал в Столипиново – да не е луд?
Тази жалка женица Фандъкова – защо не отиде поне при протестиращите за зелените площи в нейния град? Нали е политик номер едно?
Трънки!
За нищо не става –крие се в кабинета.
Това е по указание на Великия Пожарникар – него да сте го видели да отиде на един цигански бунт?
Нали се фука ,че народа го обича, че е бате Бойко – хайде, върви! Нито в Катуница / тогава гледаше мачле в Лудогорец/, нито в Раднево, нито в Гърмен – Борисов не отива, защото знае какво го чака – псувни и освирквания. Защото е един елементарен страхливец – нали го видяхте в Лондон като му задоха два-три остри въпроса и нашият политически слон направо се паникьоса. Защото е свикнал на мазни усмивки и хвалби!

Той обаче не знае какво го очаква – каква нежна любов, та няма да си намери място ни в Банкя, ни в Бояна!
Не отива и и великият политик -физкултурник с глава на пъпеш – Цветанов.
По същата причина!
Защо не ги попитате – ало, любимците на българския народ, защо ви няма в най-критичните точки? Защото са пикльовци и страхливци!
И това не са политикански укори, а факти, сътворени от тях!

Efekt 2

Стефан Северин

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от Blife.eu ще добавим, че момента тече приватизация и на всички ВИК дружества и в Германия!
Истината е, че печалбата от наркотици е голяма, но от водата ще бъде огромна и те го знаят, че най-големият наркотик на света е водата и към нея се пристрастяваме от първата глътка и не можем без нея до краят на дните си !
И който контролира водата, контролира човечеството, и те го знаят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.