Краят на България е 2020г. според доклад на световната банка!

Краят на България
Краят на България

Световната банка: Истинска революция трябва да се случи в България и Бойко Борисов отдавна знае диагнозата!
Най-големият проблем на България е лошият човешки материал, бе признал той на среща с българи в Чикаго.
Въпросът е какво бъдеще има страната с оставащия в нея “материал”?
След това и напоително обясни с историята с жабата как се унищожава народ и нация !

През последните 30 години броят на трудоспособните българи е намалял с над 1 милион – основно заради масовата емиграция на работници

Световната банка: истинска революция трябва да се случи в България
Световната банка: истинска революция трябва да се случи в България

и специалисти към развитите страни и срива в раждаемостта.
След падането на комунизма всеки шести гражданин на България е напуснал – за неопределено дълъг срок или завинаги – родината си, отчита Световната банка в свой аналитичен доклад за България. Води се и война по пътищата, която взима повече жертви отколкото война като тази в Сирия !

Efekt 2

Истината е, че масово хората са разболявани и после от работа уволнявани така произвеждат се инвалиди и няма кой да работи в страната !
Младите бягат, защото никой не им предлага работа и добро заплащане, а старите остават в своите болки и мъка по децата си в странство !
Били сме „лош материал“, а този, който внасят от Алжир, Сирия и Пакистан по-добър ли е ?
Истина е, че демографският срив отдавна е експлозия, която има параметри като тази в Хирошима!
Годишно умират над 110 000 човека, а се раждат около 30 000, но с тези темпове до 2020 година над половин милион ще са мъртви и още толкова ще са имигрирали !

Около 86 000 на година хващат пътят навън с една мечта да не се завърнат повече никога !
Каква е националната стратегия, каква е докторината на правителството, какви са националните приоритети някой може ли да каже ? Истина е и че 2020г. спира и кранчето с Европейските фондове и тогава България просто е фалирала и свършена и крадливото правителство иска да открадне и последните стотинки от Фискалният резерв като тегли заеми, който не смята да връща, краде като за последно !

Борисов знае какво ни чака – идва краят на България и това крадливо правителство е виновно за това! Не съд, а за разстрел и то веднага трябва ама няма кой митинг да направи, а камо ли революция срещу хунтата на ГЕРБ !
Но скоро и това ще стане и само трябва да почакаме няколко години като вариантите са два!
През 2020 година партията, която е на власт ще се изправи пред една дилема и тя ще бъде дали да плати социалните помощи на циганите или пенсиите на пенсионерите и познайте кой ще спечели – естествено циганите за сметка на лошият материал !

Та скъпи читатели, идва краят, близо е, не се притеснявайте вода ще има за всички дето се казва – корабът потъва, а пък ни сме се закахърили тук !
Герб започнаха кампания с мотото „с грижа за гражданите“ и от сега са решили край със селяните, край с всички Вас, който не сте в градът или гетата, за Вас е свършила играта освен ако нещо не се случи и на правителството нещо лошо да се случи ама не вярваме в нищо вече, защото лъгани сме 26 години !
Или трябва всички да се вдигнем незабавно и да ги изринем от властта, или да почакаме още малко да ни довърши бедността и глада !
В крайна сметка всеки прави избор добър или лош, но да седим и да гледаме ние се превръщаме в съучастници на собственото си изтребление като народ, нация и държава !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.