Борисов: Добре дошли са мигрантите в България!

Бойко Борисов: Добре дошли са мигрантите в България! Трябва да ги приютим .
Бойко Борисов: Добре дошли са мигрантите в България! Трябва да ги приютим .

Борисов: Трябва да приютим бежанците, понеже ние им съсипахме страните с войни

Премиерът Бойко Борисов съвсем нагло обвини, че едва ли не ние сме виновни за бежанските потоци, които се изливат към Европа.
Според него ние носим отговорност, понеже сме членове на НАТО и като такива сме участвали в нападението над тези страни, от които в момента се стичат мигрантски потоци към Европа.

„Изнесохме демокрация, която съсипа страните, заливащи ни с мигранти. България трябва да понесе отговорността и да помага на хората, бягащи от военни конфликти. Това са конфликти на места, където има намеса на Европа и НАТО“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Премиерът смята, че сме длъжни да помагаме на хората бягащи от войната, която е породена от наша намеса – тази на Европа и страните от НАТО.

„Продължавам да смятам, че тези, които бягат от война, особено където има и наша намеса – на Европа, на страните от НАТО, сме длъжни да си понесем отговорността и да подпомагаме тези хора, защото ние го причиняваме“, допълни Бойко Борисов.

Efekt 2

Бойко Борисов не изпусна да похвали и Европа, като най-доброто място за живеене. Така било, понеже европейците са изживели 100-годишни войни и са превърнали Европа в рай за живеене. Той изтъкна, като факт, че всички мигранти идват в Европа, а не отиват в САЩ и Русия.

„Мигрантска криза за Русия няма и за САЩ няма, всички идват в Европа, защото нашите лидери десетилетия наред са изградили най-доброто място за живеене, изградили са ЕС. Те са били много по-прозорливи, изживели са 100-годишни войни“, похвали Европа Бойко Борисов.

България е виновна за бежанската криза и трябва да си плати

Следваме логиката на премиера Бойко Борисов, който съвсем нагло обвини всички нас, че сме виновни за бежанската криза, понеже сме участвали в съсипването на страните им с войни. Това е така, понеже сме горди членове на НАТО, която се води за отбранителна военна структура, а вместо това води агресивна политика, като атакува мирни страни. Поради тази причина ние, като българи сме изцапани с невинна кръв, понеже нашата страна е участвала и участва във войните на агресора НАТО. Същото това НАТО, което вместо да ни пази, ни използва нашата и без друго никаква армия да ходи да се бие на другия край на света, а в замяна да ни се изливат огромни маси бежанци, които трябва да приютяваме, понеже сме им сринали държавите и разбили животите им. В този случай всякаква логика отсъства, има само престъпен идиотизъм, който трябва да си понесе отговорността той, а не ние.

Борисов: Добре дошли са мигрантите в България

Премиерът Бойко Борисов наблегна на това, че българският народ ще си отвори сърцата да приеме бежанците, защото това били бедстващи хора.

„Където да доведем мъж, жена, деца, бягащи от войната, добре дошли са. Тогава всеки ще си отвори сърцето, за да помогне на тези бедстващи хора, защото нашите ракети – френските, английските, американските, руските и турските, разрушиха техните градове и държави“, добави премиерът Бойко Борисов.

Според думите на премиера така излиза, че ние сме длъжни да се чувстваме виновни за тези бежанци и трябва да си отворим широко сърцата, и да ги приемем с отворени обятия. Пита се обаче този образ неповторим, който от книгите на Алеко Константинов сякаш е излязъл, защо така не си отваря широко сърцето за „лошия материал“ в лицето на българските пенсионери, които мизерстват със 160 лв. пенсия? Нима премиерското сърце не може да се отвори за българските граждани, които бедстват в собствената си държава или пък не мили и недраги се лутат в чужбината в търсене на препитание?

За цялата ситуация, която се случва в България е виновно некадърното управление на държавата през последните 26 години. Ние нямаме никаква вина, като народ. Ако имаме вина, то е понеже все още не сме ги изритали политиците от парламента.

Източник:bultimes.bg

Ние от Blife.eu ще попитаме защо премиерът Бойко Борисов не говори за бедстващите Българи ?
А това, че неговото правителство продава оръжие на „Ислямска държава“?

Това, че неговото правителство отговаря пряко за каналите за антики откраднати от храмове и музей от „Ислямска държава“ и пътят им към Европа и светът?

Това, че неговото правителство изнася цигари контрабандно за техните страни и всяка трета кутия в арабският свят е произведена от КОЙ ли?

И за това, че неговото правителство е основен доставчик на синтетични наркотици за „Ислямска държава“ и за това не говори !
Не говори, че превръща България в едно голямо мигрантско гето, а българите се превръщат в малцинство, което няма да има дори числено да можем да се противопоставим на мигрантските населници по места!

Не говори за пенсионерите, които живеят с по 150лв. за БЪЛГАРИ и за мигрантите, които държавата харчи по 1380лв. + още толкова на глава от Америка, които влизат в джобовете на Борисов !

Естествено, че ние не можем да потвърдим тези думи, но можем да кажем, че не искаме мигрантите у нас и ако толкова много ги иска Борисов да си ги вземе у тях !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.