Бойко Борисов и Г- 20 или ново 20 !

Бойко Борисов и Г- 20 или ново 20 !


Бойко Борисов и 800 дни до края на България ! История за Г-20 и за нас ново 20!

Със самото си пристигане в Китай Барак Обама в град Ханджоу бе изваден от протоколният модел и бе поставен в една до сега неприемлива ситуация – нямаше е я официалната стълба и червеният килим за големият в Г-20, но има един красноречив факт за който малцина знаят !

Всеки държавен глава е придружаван от журналистически екипи и ПИАРИ, който правят Големият да изглежда по-голям и са плътно до него !
Този път обаче това не се случи, Китайците отрязаха пътят на Журналистическият екип да бъде плътно до Обама и те попаднаха в тъча, а думите на домакините бяха с много по-рязък тон от този, който Янките са свикнали да чуват и те са „Това е нашата страна. Това е нашето летище“,два показателни примера от самото начало, че Китай не скланя глава на САЩ !

Efekt 2

Истината е, че само две са страните, който трябва да бъдат обуздани и контролирано поставени на колени и това са Русия и Китай !
За сега и двете страни са достатъчно силни за да бъдат прекършени докато повечето страни от БРИКС една по една се прекършват! Виж Бразилия как демокрацията действа с нашата Българка !
И Китайците и Путин знаят приказката на Хан Кубрат и техните взаимовръзки ще стават все по-силни и все по-здрави и докато са заедно няма да бъде лесно да бъдат прекършени !
За сега Америка води хибридна война срещу Русия, но скоро ще им се наложи да воюват и с Китай, а причината ще бъде новите претенции за териториалните води в Южнокитайско море.
Припомняме, че в него минават най-важните търговски пътища в света и стоки за над 5 трилиона долара годишно.

Американците имат струпан огромен флот там, а Китай строят нови военни бази на изкуствени острови там !
Русия е изградила и продължава да заздравява връзките си с изтока, но за Русия са важни и връзките и с Европа, защото именно там се намират огромни пазари не само на енергийният, а и на консуматорският пазар и САЩ прави всичко възможно тези енергийни проекти да бъдат саботирани с влиянието си в страни като България, Украйна и такива, които изпълняват всичко, което им наредят Янките !

Чудите се защо няма АЕЦ у нас, а причината е същата поради, която няма и „Южен поток“ както и „Бургас-Александруполис“ както и нито един Руски проект !
Същото е и в Украйна, Румъния както и Полша !
Америка чрез НАТО и пактът изгражда буферни зони, който са между Русия, която има суровините и Германия, която има нужда от тази суровина !
Какво ще се случи ли, ами Америка няма да може да задържи движението на новите тектонични плочи, а те ще променят географските си вибрации и техните действия ще се усещат все по-силно на всички континенти !

Няма как Америка и НАТО да спрат търговските и икономическите връзки на тези страни колкото и санкции да налагат на Русия те не водят до нищо, а напротив – имат съпротивително мотивираща сила, която води до прогрес в индустрията на Русия !
От друга страна Русия многократно повиши влиянието си там където до сега Америка бе фактор номер едно! Например в Сирия и редица арабски и африкански страни !

Турция, която по брой население е почти колкото Германия също смекчи тона и погледна през призмата на генетичният си фолклорен код, а той е „ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА”!
Турция е и втората по големина Армия в НАТО и ако може да се вярва на Ердоган до сега той е показал, че е доста хлъзгав и променлив в настроенията си. Та Ердоган ако обърне гръб на НАТО и Америка везните се накланят доста по-силно в страна на Русия, която да има най-силният доминат в Арабският свят!На скоро Турски министър покани Русия ако иска да ползва базата им в Инджерлик ако желае, а това е голям шамар за Пентагона и НАТО! Русия мълчи по въпроса, но поканата си остава!

Проблемът е, че доста АСА не са раздадени и Америка бърза да притисне Китай и не е случайно, че президентът Обама толкова отчаяно иска TPP да бъде одобрено в краткия период на удобно време между 9-ти ноември и 3-ти януари. Но Индия не е глупава и не би влязла във война с Китай било тя и икономическа !
САЩ доста притиснаха Япония и тази година Япония на два пъти кани Владимир Путин да ги посети и Янките губят контрол и там !
За сега Световната история ще бъде писана и пренаписана не без крайният победител на изборите в Америка !
Хилари Клинтън, зад нея е Сорос, а той е и зад бежанският поток или потоп не е ясно за сега и всичко зависи от крайният изход на изборите в Америка !
Но едно е сигурно Хилари е наричана не случайно кралицата на войната !

Големите тектонични плочи на Китай и Русия се разместват с голяма скорост и се придвижват в момента и ако България не смени курса си на движение ни очакват големи земетресения и бих казал доста унищожителни !

За една малка страна като нашата излизането на Турция от НАТО ни превръща автоматично в епицентър, в който ще бъдат съсредоточени огромно количество техника и жива сила от Америка и НАТО , а ние сме на самият мерник на Русия и Турция, но на Янките не им пука, защото тук не живеят Американци нито особено големи Еврейски фамилии, който могат да купят индулгенции за страната ни, а тук просто живее лош материал и чисто статистически лошият материал ще нарасне сега след като Европа и Турция изсипят огромно количество мигранти в страната ни, а Борисов ги приема с отворени обятия !

Това не е политика на държавническо мислене – да изтребваш и да прокудиш народът си за да превърнеш територията на страната си в едно буферно гето на всякакъв материал изсипан от всички страни на света нещо като балите и депото, което Борисов се гордееше, че направи !

И докато в Г-20 се чудят как да спрат растежът на влияние на Русия и Китай, България се превръща в сметището, което никой няма да иска да купи !
Преброени са дните на Бойко Методиев Борисов – Европейският посланик на преговорите между Ердоган и Меркел по интеграционните въпроси на преселниците !
Преброени са и дните на България и ако някога негово величество царят каза „дайте ми 800 дни и ще оправя България“ ние днес казваме, че дайте още 800 дни на Борисов да довърши България !

2020 г. спират Еврофондовете и парите от Европа, а това са единствените пари, който влизат в страната и бюджетът на правителството и след 800 дни, който е на власт ще има една дилема – имам четири пробойни в корпусът на потъващият кораб и само една тапа ?
Едната е пробойна е пенсиите на пенсионерите !
Другата е помощите и социалните придобивки на Циганите !
Третата е заплатите на общинската администрация и държавните служители !
И последната е издръжката на огромният брой насъбрани мигранти в страната !
Кой бунт ще помете страната ли, вие кажете ?

И ако днес всички медии ви занимават с геополитики и селски клюки помислете си добре колко и остава на България оцеляла от хилядолетия до днес един народ, една нация преминала през робство и през не една война и окупация не издържа на последната си окупация на хунтата на ГЕРБ и приближени олигарси помнете 800 дни и после всяка надежда ще угасне !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.