ГЕРБ жени – домашно робство или партийно такова ?

ГЕРБ жени - домашно робство или партийно такова ?


Как гледат от ГЕРБ на жените в партията ?
Според анализаторите на който им е зададен въпросът защо в ГЕРБ има повече жени отколкото мъже отговорите са доста стряскащи !
Според управленският елит на ГЕРБ: Жените са по-лоялни !
Какво се крие зад думата лоялни и по-лоялни от кого, от мъжете естествено !

Те залагат на няколко нелицеприятни факта за жените, но пък удобни за тях и те са, че наистина в жените е заложена да са по-лоялни и верни към мъжът !
От ГЕРБ избират такива жени, който сменят битовото робство с партийно такова !
Страхът за децата им е основният коз, с който лидерите им властват над тях !
Жените имат по-силни родителски инстинкти и ако не са послушни с малко ченгеджийски постановки жените бързо влизат в релси и са послушни !

Избират се такива, който да не са с привлекателна външност и да не бъдат много разсейвани и да нямат много ухажори, но за сметка на това пък цялата си енергия вече могат да вложат в партийната работа и те са като неуморни пчелички !
Погледнете обаче нежните редици на ГЕРБ.
Там няма нито една жена от калибъра на Мая Манолова или Татяна Дончева. Дали заради традициите на Клара Цеткин и Роза Люксембург, но вляво като че ли женското присъствие блести повече с интелект и остър ум. Докато в ГЕРБ няма такива, който да са устати с остър ум и интелект за да могат да спорят, да уборват, да водят дебати, да са борбени, а всички там са послушни !

Efekt 2

Няма жена в ГЕРБ след Искра Фидосова, която да може да спори, да се бори, да показва дух и бунтарство, а впрочем и при мъжете им е така – нямат депутати или министри със суров нрав, с лидерски качества да се борят, да се пенят в ярост и страст, да се карат, да искат и да могат да устояват каквото и да е, защото всичко там е мижитурки, послушковци и нагаждачи с две думи в ГЕРБ няма място за характери всичко е послушни партийни мишки, който ако Борисов внезапно се пренесе на онзи свят всички мишки ще се разбягат !

Та в ГЕРБ няма място за можещи и борещи се, но пък за сметка винаги има отворени позиции за малки сиви мишчици от типът ВИНАГИ ГОТОВ !

И ако искате кариера в ГЕРБ трябва ВИНАГИ ДА СТЕ ГОТОВИ за стрес, полицейски натиск, натиск над вашето семейство, компромати, и робство, партийно робство, което няма да осребрите, защото превърнете ли се в нужен човек те ще ви държат бедни и гладни за да се отзовавате на техните повиквания на мига за по някоя троха !

Да в нашият век жените са по-умни, по-креативни, по-гъвкави и те са винаги едни гърди напред в съревнованието с мъжете, но в ГЕРБ не виждаме такива жени, който да се борят и съревновават !
Само да припомним как Бойко Борисов обяви пред сбирка на женския отдел на ГЕРБ, че на задаващите се президентски избори може да се помисли за жена държавен глава.
После след като всичко това прозвуча повече от обидно Борисов замаза с думите „Какво друго да кажа в зала, пълна с жени”!

И след като Борисов го е страх да застане като кандидат за президент по мъжки с генерал Радев. Генерал срещу генерал, сигурно ще изпрати една жена срещу него, но какви ще са и качествата и ще има ли такива или ще е от антуража изброен до сега ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.