Бойко Борисов – “Пеевски, как не се преби в катастрофата”

Бойко БорисовБойко Борисов

отново започна нападките към угоеният дивеч на политиката, Делян Пеевски. Според източните на нашата медия, тази сутрин в разговор с Плевнелиев той изрича фразата, която на 28 ноември миналата година цял един народ казваше – “Пеевски, как не се преби в катастрофата”.

Не е ясно дали това наистина е вярно или са поредните думи, които са сложени в устата на Бойко. За момента Борисов отказва коментар по темата, така че това ни навежда на мисълта, че лансираната тази сутрин новина е истина.

Ще ви припомним, че според източниците в медиите, мината година на 28 декември Делян Пеевски катастрофира вследствие на прекомерна употреба на алкохол, а вчера самият той обвини Бареков за случилото се и се закани да съди ексжурналиста, за да докаже това.

Efekt 2

Нарушаването на обичайната практика на Бойко да даде коментар по темата, ни навежда на мисълта, че това наистина е казано по-рано днес в разговора му с президента. Остава неясно обаче, поради каква причина Борисов отказва да коментира темата на деня.

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.