Раба божий Николай Бареков и божествения Бойко

Това е едно предание за сътворението на взаимоотношенията между божествения Бойко и раба божий Николай Бареков.

В началото бяха само блажените слова  и гербери…. А колко сантиментален подарък получи Бойко от навия Роби Худ на днешното общество в лицето на “спасителя”  Николай Бареков или 9 гербера след победата на ГЕРБ на предишните избори.

Но това не е нищо, защото през години отношението на Бареков към Бойко беше от ласкаво по-ласкаво. То не бяха четки, то не бяха мили слова, че в България има само един единствен политик за двайсе години и то в класическия смисъл на думата и това е Бойко Борисов.

Efekt 2

Но Бареков все едно влезе още преди години в ролята си на пророк и месия, като предрече в едно от своите предавания по БТВ, че много хубаво не е на хубаво, визирайки отношенията си с Бойко Борисов, каквито и да са били те на този етап. Какво точно се случи или по-точно кой застана зад Бареков, инсценирайки пред хората, че той играе самостоятелна игра или война за правда и свобода на народа от мафията на политиката, можем дамо да “гадаем”, обръщайки палачинката и мнението си на 180 градуса….

От този момент нататък, дружбата между божествения Бойко и раба божий се превърна не просто във война, а в кръвна вражда за общественото мнение на хората. Ексжурналистът дори посегна към най-святото за Бойко или футбола, опитвайки се да набеди своя създател за виновник на всички беди и несгоди в спорта на страната ни.

Кървавата вражда се разгоря с още по-голяма сила, когато Бареков обвини ГЕРБ във фалшификация на бюлетини и че той, заедно с неговите колеги са били бити. Но каква всъщност е била мечтата на Бареков ли, ами много просто – да са се отрече от първообраза си, за да приеме, че иска да прилича него…

Само времето ще покаже как ще протекат тези сложни взаимоотношения между Бойко Борисов и новия Робин Худ на 21 век!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.