Бойко ще се обажда на Путин +ВИДЕО

Бойко ще се обажда на Путин +ВИДЕО


Бойко Борисов каза, че ще се обажда на Путин, ама като станел пак премиер !
Толкова наивно, чисто по детски като в един филм, ми прозвуча Бойко !
Та важен е охолът, класата, кожените седалки с подгряване, важен е лукса !
И така Бойко Борисов обясни набързичко за 470 нови джипа !

Като добавим и тези, които се купиха на кметовете стават над 500 такива, като добавим и новите за ДАНС и „Агенция митници“ и някои друга институция стават над 600 джипа, като ги сложим на средна цена по 100 000 лева, макар да има и много по-скъпи идват точно колкото да се раздадат по две пенсии на всички пенсионери за да си посрещнат празниците и да си платят задълженията !

Да ама не, по-добре да си возят дебелите и оср@ни еб@ни задници, отколкото да помислят за народът си !

Efekt 2

Днес да си политик трябва да си нагъл, да си безочлив, крадлив и да си враг на народа, а народа търпи ли, търпи да видим кога ще му кипне и на него?

Та Бойко Методиев Борисов унищожителят на лошият материал извади партийната книжка и каза, че ще се обади на Владимир Путин да му бронира една Лада Нива, защото имал много врагове, а аз да има приятели не съм чувал, то при него всичко е по интереси !
Та и аз бих се обадил на преводачката на Владимир Путин, ако може да смени думата бронира с думата минира !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.