Грешка и прошка дайте ни Борисов пак на власт !

 Грешка или прошка дайте ни Борисов пак на власт !


Пак политици, социолози и всякакви уж експерти или с две думи партийни глашатаи хукнаха по радиа и телевизии, по медии и по социални групи и един през друг да вещаят да бабуват и много да знаят, че по  Коледа стават чудеса, ще видите ли преди да простим отсреща някой трябвало да се покае !

А народа се чуди и се мае кой ли ще е този?
Водещата Цветанка Ризова ги апострофира с думите, че прошка се иска по Заговезни не по Коледа, ама тя защо се меси нали трябва така да се облъчи народа, че утре след сълзите на Борисов да му се прости !
И как ще стане това ли ?

Борисов Карта
Борисов Карта

Ами с мигрантска криза ще има наплив от Турция и ще има много ужасяващи истории в Харманли, в София и Пазарджик както и в Нова Загора и Чирпан, село Старцево също !
Забележете как е избран теренът, в които се настаняват мигрантите !
Нова Загора и Чирпан са будни населени места и там където корените на местните са се оплели с гените на комити, на възрожденци, с гени на хора, които не търпят игото и са Будни Българи !

Efekt 2

Сами виждате, че Харманли бе генералната репетиция !

А София и всичко от Централни хали до „Лъвов мост“ в посока Женският пазар ще се превърне в Арабски квартал от където ще бъдат лидерите на новият арабски халифат ! Американският сценарий, в който ще участват вече командированите агенти на ЦРУ у нас от Украйна заедно с агентите от Турция с финансовата подкрепата на някои арабски държави !

Скъпи съотечественици, няма по прост народ от нашия щом не виждате и не чувате, че Бойко Борисов Ви е продал държавата и територията с вас самите, с историята Ви и с бъдещето на децата Ви !Борисов Катар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.