Бойко яко АНТИпатичен !

Бойко яко АНТИпатичен !


Вижте последните цифри какво сочат в епицентъра на статистиките !

В сайтът Епицентър върви анкета за допитване за коя партия бихте гласували !
БСП дърпа яко пред ГЕРБ, а другото е слаба ракия !
В денят на изборите ще се види кой за кого, но към днешна дата резултатите са повече от ужасни за централата на ГЕРБ !

Бойко Борисов е направо полудял и не гледа телевизия, не слуша радио, не иска да знае какво става по медиите, но за тази анкета знае и въпреки че са се активирали над 3000 трола на по 200 лева на ден надник, въпреки че всички активисти симпатизАНТИ и всякакви там АНТИ статистиката показва, че БСП дърпат яко, ама яко !

Efekt 2

Цветанов е на транквилАНТИ, а Борисов по принцип си е АНТИпатичен на народа, но сега е нова мода ! Гняв, псувни, закани за разправа и какво ли не, а дори имаше и заплаха за първият ден след изборите !

Борисов каза „А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ПЪРВИЯТ ДЕН СЛЕД ИЗБОРИТЕ“?

Как трябва да се интерпретира това като закана или пак ще плашим народа, че страната ще се хвърли в хаос и бунтове, вендета и какво ли не ?

Абе този чукундур кога ще разбере, че народа вече не го ще? От БСП не смеят да ликуват, защото в политиката всичко е ден до пладне и сутринта не прилича на вечерта и как да ликуват като знаят как на резервната скамейка, ако сбъркат пак ще векуват !

Та от Позитано, пещерата на партията е столетница, днес се кефят на този резултат, но не случайно ги сравняваме с пещерните хора щом отказват медийна подкрепа и технологиите да вървят с тях!

ПИАРА ИМ Е като на закоравял пещерняк – едно, две и три и толкоз, а другото е на самотек !

И така Корнелия с черната кобилка може да препусне днес из полета и треви, да подиша, да почувства силата на движението за права и свободи, но едно е ясно, че наказателният вот на Бойко ще издигне БСП на нови крила ! Но не забравяйте ИКАР и той е полетял и Бойко хвърчеше и сега се налетя, но мамата му се еб@ !

Но никога в политиката и в живота човек не знае кой къде какъв капан копае !
Затова господа другари и другарки, да се радвате днес може на една анкета, но да се отпускате, едва ли !

Хайде почерпете се с по едно питие, Петък е, хак да му е на Бойко да му е зле !
А госпожата с черната кобилка нека препусне към изгрева на една нова България, ако ли не и нея ще я чака същото клане !
Днес народа вижда, чува, знае и не прощава!
Край вече, няма накъде за България, ако трябва и ще се мре !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.