Бокова ще спре Турската агресия

Бокова ще спре Турската агресия

БОКОВА В ООН БЛОКИРА НЕО-ОСМАНИЗМА ЗА 6 ГОДИНИ. ПЕСТИ 10 МИЛИАРДА ОТ ОРЪЖИЕ. ЕРДОГАН БЕСЕН, ТОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ…
Хипотетично избиране на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН ще представлява фатален удар за нео-османизма. Той фактически ще бъде спрян в посока „Балканите“ за следващите 6 години, защото България би получила огромно влияние в международната политика. Това реално ще означава край на амбициите на Ердоган, защото в южна и източна посока нео-османизмът е вече съкрушен. На юг Сирия се превръща в руски протекторат, а на Изток Иран се завърна на сцената по-силен от всякога. Ако и на Балканите се получи „блокаж“, нео-османизмът ще се превърне в чисто академична дисциплина за философстване в аудиториите.

Държава, която има генерален секретар на ООН се счита, че има за съюзници всички велики сили. Т.е. тя е удобният партньор за всички, такъв който няма да накланя везните в ничия полза. За срока на мандата на подобен генсек, тази държава става практически недосегаема. Дори чисто формално, чрез въпросния пост, тя би могла да предизвика много повече шум в света и да предизвика реакции. Преди години България беше за 2 години непостоянен член на Съвета за сигурност. Тогавашният елит спечели от това, защото успя да изтъргува нашия глас в полза на САЩ, срещу влизане в НАТО. Доколко това е бил правилен ход не е ясно, но е факт, че получихме членство в НАТО, а САЩ получиха сигурен глас, за да си палят войните по света.

Efekt 2

Генералният секретар ръководи дейността на цялата администрация, от него зависят представителите на ООН в целия свят. Доколкото част от тези представители са американските марионетки за влияние (напр. Николай Младенов в Ирак), то генсекът става много важен и за американската политика.

Фактически, ако извадим късмет да се сдобием с генерален секретар на ООН, това би могло да ни спести десетки милиарди военни разходи, които се надигат на хоризонта, за да възпираме бежанци, нео-османисти, ердогановци, давутоглута и пр. Макар е да е на проблемен кръстопът, България поне за 6 години ще стане непоклатима зона на стабилността в региона. Всъщност, от това ще са доволни дори русофобите, защото с генсек на ООН, ние ще бъдем по-независими дори от „руската имперска политика“.

Заради всички тези обстоятелства, и заради факта, че Ердоган се клати доста мощно, самият той е бесен от възможността България да получи генерален секретар. Именно той дърпал конците на българското правителство да размотае кандидатурата, и ако не може напълно да я отреже, поне да намали шансовете и. Засега концепцията върви успешно, защото целият свят напира да я издигнем, а ние се занимаваме с Методи Андреев, Сашо Йорданов и със сигнали до ДАНС за изтекли грами…

Източник:slivensega.wordpress.com

Ние от Blife.eu не знаем как да коментираме тази информация, която звучи добре в национален мащаб!
Винаги е добре да има Българи на високи постове дори от гледна точка на шуробаджанащината ни, но дали Бокова няма да бъде поредната Американска маша ние не знаем !
И Кристалина Геогриева бе на висок пост и какво направи за България НИЩО освен един път да позира във варненските наводнения някой да е чул нещо !
А и Симеон Дянков бе на висок пост и така опоска народа, че бе по-унищожителен от чумна епидемия!
Та нашето си е чист скептицизъм по отношение на успелите Българи и на неуспехът им да помогнат в нужда на татковината си която ги е порастила !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.