Борба с раждаемостта!

Борба с раждаемостта!

Борба с раждаемостта!
Масово се вдигат таксите за детските градини!

Например в община Сливен таксата от 35 лева скача на 51 като се обсъжда същата да бъде намалена до 50% за социално слабите и инвалидите сиреч процентно печелят ромите !

И докато детските за родителите нарастват от 35 лева на 40 таксата също! Борба с раждаемостта на един етнос и стимулиране на друг!
И докато Ромите се водят социално слаби за тях има придобивки и социални стимули, но за коренното население НЕ!
И така средната продължителност на живота на ромите е със 17 години по-ниска от показателя за българския етнос.
Ето тук е отговорът на решението на държавата с пенсионирането!

Efekt 2

Държавата иска да си плащате цял живот пенсионни осигуровки, но тя да не Ви ги връща под формата на пенсия !
И така продължава да скача пенсионната възраст и да пада средната продължителност на живот, а тук най-ценният регулатор са ромите !

Подмяната на един етнос с друг е факт и за това е тази борба с раждаемостта, но при Българите!
На ромското младо семейство не му се налага да си търси трайна и сигурна работа! Нито му се налага да тегли жилищен кредит за да си построи къща или да си закупи терен за нея !

Не им се налага и да инвестират каквото и да е било освен природно биологичните методи за размножаване!
От раждането на детето родителите започват да получават пари докато самото започне да ражда и така процесът влиза в кръговрата !

При Българите обаче не е така!
Стимули за тях няма, защото социалният им статус не отговаря на изискванията на социалното министерство!

И така докато доходите ви за кредит са недостатъчни, а според социалните са високи за помощи деца няма да има !
Дали правителството води борба с раждаемостта преценете Вие сами, но едно е сигурно държавата за едни е майка, а за други е мащеха !
Имало демографска криза ли, това е една добре планирана стратегия и добре изпълнявана от десетилетия, нали ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ? Дали става въпрос за геноцид или случайно е това ние можем да кажем, че нищо не е случайно и докато ромите са единни и веднага се вдигат заедно в купом за всеки един проблем и по места, така ще е !

Българите се топим малко по-малко, но сигурно, защото айсберг не може да бъде разрушен за един ден, но може малко по-малко да бъде разтопен и така е и с нас !
Дали ние се топим или някой друг ни разтопява спомни си изборният ден – дали ще имаш внуче тук в страната или децата ти са вече в чужбина примамени от социалните системи на държави, които реално се борят с проблемите на раждаемостта!
Защото тук борбата е срещу Вас, Вашите деца и внуци неродени !

Ние не говорим за етническо разделение – държавата ни дели на първо качество и второ качество хора и живот !
Разделение е имало от време оно, но всички сме граждани на тази страна и трябва да сме третирани еднакво с равни права и достъп до социални стимули и със законът да е един за всички!

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.