Здравейте роби, как сте?

Здравейте роби, как сте?


Как сте роби? По-зле сме и от роби дори !

Дори и робът са му давали безплатно хляб, храна и е имал право да има деца още роби дето се казва !
Днес децата ни са раждат роби, но без робските права, по-зле е и от робство !
Всички сме роби и робуваме на алчност, на идеи, на религии, на цели, на кариера, но губим човешкото в човека всеки ден след ден и така утре нечовеци ще родим !

Най-тежките окови са икономическите и тези, с които всички ние сме обвързани потребителските ни апетити, ни наложиха моди, дрехи, техника, стандарт, модел на подражание, а дали това иска душата ти и това ли му трябва на духът ти – вериги ?

Efekt 2

И робите са били по-свободни от нас днес!
Запомнете те са имали далеч по-малко отговорности и са имали повече права, но днес не е така! Всеки робовладелец е имал няколко приоритета – здрави и силни роби и колкото е по-голям броят им толкова повече доходи! Днес нашият робовладелец закрива болници и училища и няма здрави роби между нас, а бедни или богати – това е само броят на хартията в джобът ти !

Говорим за демографска криза, а дали робовладелецът ти иска да се раждат нови гърла НЕ ! И така Вие какви роби сте, на какво робувате ?
Казват, че птиците родени в клетка мислят летенето за болест, а децата родени в робство какво ли ще си мислят утре за свободата?

Какво ще кажете на Вашите внуци за какво са се борили Спартак и Левски, за какво са умрели Ботев и Бенковски?
Не чакайте Крали Марко или някой като Чегевара, те умират в робската си люлка днес !
Райна Княгиня не шие знамена, а Ботев не ще се върне от чужбина вече!

Това е истината днес в Робска България – няма надежда нито съмнения, че нещо ще се промени, защото в умът се раждат революции в сърцата плам, а в душите воля за свобода и само гневният дух може всичко това да промени, но уви!

Патриотизмът трябва като зараза да покоси всяка душа иначе робското ще Ви победи!

Време, е да изхвърлим боклука !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.