Добро мУтро господин Борисов + ВИДЕО

Добро мУтро господин Борисов!
Добро мУтро господин Борисов!

Нека да кажем добро мУтро на господин Борисов! Той днес пак ще ни обясни от синия екран как цената не е висока и дори, че не е поскъпнал тока !

Какви хубави автобуси и метра имаме си ние и такива едва ли има другаде по света с интернет и модерни топли и с климатици !

Сваля се жена от автобуса с белезници и палки заради непробит билет и народа гледа видео с терора, а гледанията са безчет, но пак мълчим и пак търпим грабежа на хунтата на ГЕРБА!

Дали ти няма да си следващата жертва?
Ако си Циганин или арабин няма спор имаш доживотна карта за градският транспорт !
Утре пак ще бият някой в тролея и метрото и ще Ви кажат, че другаде по света е така и ние какво ще сведем глава?
Стига робство, стига тирания народе събуди се да ги наринем тия !

Всеки ден страната се тресе от митинги и протести, стачки всякакви но медиите крият и мълчат това е нещо нормално нали и в Европа е так всеки ден имат бунтове и безредици, а заради алчността на политиците живеем в неуредици !

Efekt 2

Питам днес тези от сектора на АЛИАНСА ако съм мангал и не си купя билет ще бъда ли бит и малтретиран и дали тези от АЛИАНСА ще нарушат ТОЛЕРАНСА?

С брюкселски минети мУтрата е на власт нищо, че народът вика, че е пе*ераст!
Стресни се най-после племе заспало и да излезем заедно на митинг, да спрем това правителство изцяло !
Стига робство, стига тирания!

Знам ще кажете, че са такива и тия и уния, но промяна трябва и то на мигът иначе тежко ни всеки ден ще вика някой аз ще падна, но друг неще се вдигне и така ще си живее диктаторите мирно в една робска земя !
Цените ще се вдигат на всичко до небесата, таван няма важна е цената и печалбата за тези крадци какво ми идва да напиша Боже прости !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.