Борисов готви атентат срещу Ахмед Доган !

Борисов готви атентат срещу Ахмед Доган !


Къде остана егото на Борисов?
Дали Борисов готви атентат срещу Ахмед Доган не такъв с оръжие, а тих и подъл четете по надолу !
Всички искат да стават президенти само този, който може да стане президент, но не иска !
Къде остана егото на Борисов?
Корнелия Нинова предизвика Борисов да си премерят топките, а той отказа !
От БСП го одариха по пагоните, че видиш ли неговите били нарисувани и нямали стойност, но Бойко пак се дърпа и въпросът е къде остана егото на Бистришкият тигър ?

Борисов не слугува на това на което бе роб цял живот !
Дори в стенограмите на Американското посолство Бойко Борисов бе охарактеризиран като човек, който слугува на егото си, което го прави лесно управляем, но все пак да не забравяме думичката на която Борисов слугуваше „congratulations”!

И ако на Българският народ мамата му се еб….. заради тази дума днес виждаме един Бойко Борисов, който е еволюирал в личен план !

Efekt 2

Обграден с ласкатели, който допълнително подхранваха неговото его медии, които го ласкаеха на всяка крачка е все пак получаваха бонуси като се возиха в правителственият самолет на външни визити и заедно с ПИАРИТЕ съчиняваха заглавия и визия на кралят слънце, а днес виждаме един нов Борисов, който не кълве на келешлък и седи в страни от истинските журналисти за да не каже нещо неподготвен и за да не сътвори поредният скандал !

Гафът в Английското посолство няма да се повтори и връзката на Бойко Борисов с хора от народа е окончателно прекъсната !

Прекъснати са и представите му за това как живеят обикновените хора, как оцеляват и на какво са подложени !протест пред сарайте на Ахмед Доган
А когато един политик загуби народната любов губи всички !
Но тази позиция може и да бъде трансформирана в едно по-високо стъпало в Българската политика, едно по-високо място и това е мястото на Ахмед Доган !

Борисов иска мястото на кукловода и иска той да разпределя порциите във властта !
Всички виждахме, че идваха и си отиваха правителства, но малцина знаеха, че тези правителства идват и си отиват само и защото Ахмед Доган е решил така !

Свалят Борисов идва Орешарски, свалят Орешарски идва Борисов и каквото каже соколът това става в тази страна и няма значение кой за кого гласува, няма значение коя партия управлява, защото винаги един човек управлява страната и това е почетният председател на ДПС Ахмед Доган !

Но тронът се разклати и Лютви Местан показа, че Вълците и тях ги хапят бълхи, че са уязвими и днес ДПС най-сплотената партия има роене и има резонанс в политическото си трептене !
Лютви Местан – силният партньор на ГЕРБ, човекът, който гадае на кафе и всичко, което предсказал до сега Борисов го е чул повторно по телефона в обаждане от Анкара!

Виждаме, че други икономически кръгове вземат най-апетитните парчета от баницата ! Баницата наречена България вече не е на обръчът от фирми на ДПС, а пропуква се модела и се вижда, че ДПС не са това което бяха !

А какво бяха ДПС ли ?
Ахмед Доган с политиката си на балансьор в политиката знае и следвайки едно мото „Не е нужно да си важен, важно е да си нужен !”

И той бе нужен на всички, който искаха да са важни, но на каква цена ли – ами сурова !
Въпросът е дали Местан ще успее да отслаби ДПС и те никога да не могат да са балансьор, а да бъдат поставени в поза безгласна опозиция и ако успее Местан това ще създаде възможност на Бойко Борисов и ГЕРБ да превземат политическият Олимп в България!

На този етап Бойко Борисов контролира нужните лостове за да застане на мястото на Ахмед Доган като контролира Съд, прокуратура, ДАНС, Медии, Парламент, контролира НАП, Данъчните и голям брой от държавната администрация, на практика цялата държавна власт е консолидирана в ръцете на Борисов !Атентат срещу Ахмед Доган

Дали Борисов ще отреже главата на Ахмед Доган ?

Твърде е логично и възможно да се случи това с подкрепата на Анкара и САЩ и с още малко флиртове към Русия Бойко Борисов ще заеме най-високото място на върхът на политическата пирамида !
Ето защо Борисов не иска да се кандидатира за президент и ако иска може, но го очаква това, което се случи на Георги Първанов след президентският си мандат – ще трябва да влиза в политиката от а,б и в !

Амбициите на Борисов са големи и той следва целта си, а тя е той да бъде на върна на политическата хранителна верига !
Дали Борисов подготвя атентат срещу Ахмед Доган ?
Ще стане ясно след първият тур на изборите когато се види гласовете от Турция кой кандидат ще подкрепят !

И ако най-големият страх на Ахмед Доган е някой да извърши атентат срещу него, то трябва да се замисли дали и няма и други начини той да бъде отстранен от политическата сцена и дали Борисов и Местан не са тези, който ще го направят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.