Борисов: Моите министри са толкова хубави, че онкоболните като ги видят ще оздравеят….

Моите министри са толкова хубави, че онкоболните като ги видят ще оздравеят….
Моите министри каза Борисов са толкова хубави, че онкоболните като ги видят ще оздравеят….

Моите министри са толкова хубави, че онкоболните като ги видят ще оздравеят….
1334-годишна БЪЛГАРИЯ ще ИЗЖИВЕЕ и БЕДСТВИЕТО БОРИСОВ! Заплаши: Не коментирайте незаконни записи, защотото…
1334-годишна България ще изживее и бедствието Бойко Борисов. Толкова векове оцеля, ще оцелее и при мутрата Методиев Борисов. Говорим обаче за България, а не за българите, които няма да дочакат края на бедствието Борисов. Ще си отидат без време.

Кажете ми какво бъдеще има тази държава с човек, който казва на черното бяло, на истината лъжа, на бандита приятел, на главния прокурор свой подчинен, а на журналистите просто слуги. Слуги, които не разгласиха ето тези му думи във Варна, защото ще си загубят работата, въпреки че работят и в частни медии: Моите министри са толкова хубави, че онкоболните като ги видят ще оздравеят…. Това нормален човек не може да го каже.

„Има правила. Недоказани записи да не се коментират. Затова не коментирайте, защото…“, заплаши Бойко Борисов уж журналистите Виктор и Ани в ефира на „Нова телевизия“. И двамата като се уплашиха, като започнаха да кудкудякат и пригласят на Борисов чак да изхвърлиш телевизора през терасата.

Efekt 2

Нищо ценно и човешко нямаше в този час разговор пряко в ефир. Всяко изречение беше авто PR за Борисов. Не пропусна да се похвали, че спечелил от залози незнам си колко бутилки уиски. И че не пие, нямал го този порок. Чисто мутренски разговор в който влязоха отчайващите за журналистиката Виктор и Ани. Последната иначе напомни, че журналистиката е за да е опозиция на властта. Думи без смисъл. „Вярвай ми знам повече от вас за вашите шефове с властта“, сложи на място Борисов водещите, които свиха опашчици.

Борисов изтъкна още, че най-големият му недостатък е, че бил много амбициозен. Толкова много, че отдавна нямал личен живот. А най-доброто му качество, че не завиждал.
Методиев Борисов е бедствие за 3 млн българи, за 500 000 е чинийка за манджа.
Автор:ВАЛЕНТИН ВЕЛИКОВ
Източник: youcomments.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.