Борисов мълчи ! Вижте ВИДЕОТО, което скриха всички медии в Европа и у нас

Борисов мълчи

Хаос според Борисов и Меркел значи нещо друго! Да сте чули за това миналата седмица!
Да сте чули някой Германска медия да е отразила този нелеп пътен инцидент наричаме го така, защото се случва на път !
За изгарянията на полицаите някой да сподели някой бабина рецепта за да им облекчим болките !
Дали Ангела Меркел ще си направи селфи с тези мъже изпълняващи дългът си ?

Иначе всичко в Европейският съюз е мирно и спокойно поне според другите медии!
И докато мигрантите, тези мили хорица, дошли да търсят убежище показват своите благодарности за толерантното гостоприемство на Европа в България Борисов ни обяснява,м че да не сме го ядосвали, че видите ли можел да стане президент и видите ли тогава како ще Ви се случи !
Абе галеният от папи, но не и от съдбата дали не си скъсал кувертчето от билетчето на някой от тези мирни същества преминали по балканският маршрут с някой ГЕРБОВА маршрутка?

Efekt 2

И сега какво имунната система на Българите е парализирана – няма Динковци, няма и Петър Низамов и всеки момент ще приберат към затвора и Радостин Георгиев !
А Бойко Методиев Борисов каза в Поморие миналата седмица: „Как ще има предсрочни избори, щели сме да разваляме почивката на тези, които абсолютно не са готови.

Питам аз – как Реформаторският блок ще направи листа? Как БСП ще направи листа, как ДПС ще направи?
Иска да тласнат страната в хаос и да излезе, че аз съм виновен“!
Думата хаос в съзнанието на премиера си има други абревиатури от типът на БСП, ДПС, РБ и така, а това, което предстои да се случи в България е именно този хаос !

Този хаос за който ГЕРБ и никой друг освен това правителство няма да имат ВИНА! Да виновни са, защото ги насилвате в страната ни и какви ще ни изпратят от Европа естествено най-лошите, най-размирните и най-проблемните, който ще размахът пръсче и тежко и горко на тази държава! Силовачката Бъчварова с едно ГЕТО не посмя да се справи, а камо ли с войните на Шериата дошли с една идея да ни покорят и да наложат Ислямът без да питат ти от коя партия си и за кого си гласувал, а просто ще ти накичат тиквата на някой ограда с виковете „Аллах Акбар“ без да се съобразяват със становището на международният валутен фонд или пък с докладите на Брюксел !

Това е реалност и когато развеят черните знамена на „Александър Невски“, а Парламента е в пламъци и дим тогава думата ХАОС ще придобие други параметри и други децибели предимно с думите АЛЛАХ АКБАР !
Спете спокойно господин Борисов!

ПП партии може да нямат готови листи, но джихадистите имат предостатъчно камикадзета и терористи !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.