Брутална международна цензура

Брутална международна цензура


Брутална международна цензура
Поредното посегателство над свободата на словото у нас като този път бе посегнато на международен журналист !

Борис Анзов тази седмица зададе въпрос на Мария Захарова в Кремъл свързан с премиерът Бойко Борисов и отговорът не закъсня!

Профилът му във Фейсбук бе блокиран !
Ние от информационна агенция Булпресс остро осъждаме този акт на цензура от страна на Правителството на Борисов !

Efekt 2

Не един или два са случаите на Фейсбук цензура на журналисти, които критикуват властта, но този път се посегна на международен журналист !
Тук нещата излизат извън всякакви граници на търпимост !

Борис Анзов е международен журналист отразявал не едно събитие в Сирия, Ирак, в Русия и никога не е бил подлаган на цензура! Стреляли са по него, ранявали са го, арестуван е бил и какво ли не, но цензура НЕ !

Цензура може да има само в България и такава командвана от Правителството ни !
Ние от информационна агенция Булпресс, който сме в партньорска програма с „Медия Мост България“ и Борис Анзов градим мостове на дружба между народите, а Борисов ги руши !

Руши устойте на страната ни !
Тази публикация не цели да покажем слабост и да хленчим пред Вас, а цели да покаже, че правителството ни е слабо щом по такъв начин се опитва да контролира медийната среда у нас !

Молим всички приятели и колеги да отразят това посегателство, защото днес е срещу нас, а утре ще е срещу Вас!
Сега трябва всички рамо до рамо да застанем до Борис Анзов и да поискаме сметка на правителството на Борисов и на шпиц командите на Цветан Цветанов до кога ще тровят медийната среда на страната и ще докладват и блокират, до кога ще разпръсват фалшиви новини, а всички други ще бъдат цензурирани?

Време е за равносметка !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.