Да погазим миналото си!

Да погазим миналото си!


Да погазим миналото си за пари!

Как се усвояват еврофондове, как строим за родината?

Вижте видеото което ще ви погнуси от ГЕРБ !

Efekt 2

Ето какво бе показано по БТВ, ето какво знае народът ни!

А Бойко Борисов ще запомним с фразата, че ако трябва археолозите ще работят с калорифери на студът !

 

Ето и другата истина, тази за която народът не пита, не знае и не иска да знае !

Мъртвите не могат да бъдат върнати, но могат да бъдат изринати нe да бъдат бетонирани и да бъдат поругани ! Една приемственост от хилядолетие бе поругана !
От девети до четвърти век преди новата ера от племето на агрианите !

Тракийските воини оцелели през много войни и спасили не веднъж животът на Александър Македонски !
Днес обаче оцелели през хилядолетия не оцеляха в ерата на Бойко Борисов !

Това свещено място градено повече от пет века бе изравнено със земята от булдозерите на епохата на ГЕРБ ! Филип Михайлов, археологът, който проля своите сълзи последен на този некропол !

“История под булдозери” – един филм, който заснех със съпругата си. Един филм, който показва едно човешко безумие /за кой ли път/. Унищожаването на древния некропол при с. Дрен. Сълзите на археолозите бяха истински.
В последният снимачен ден, когато булдозера започна с лекота да руши това, което бе оцеляло 3000 години, имах усещането, че духовете на предците ни … ни гледаха отстрани със съжаление и неразбиране.
Това казва Симеон Григоров!

Ние от можем само да добавим с прискърбие, че рязането на лентички и биенето в гърдите на премиерът Бойко Борисов е като рязането на пъпната ни връв с миналото ни и за жалост на бъдещето ни!

„Народ, който не познава миналото си, няма бъдеще!“

Мен лично много ме е срам от това правителство достойно само за презрение!

От Европа и ЮНЕСКО знаят ли как се строят магистрали у нас ?

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.