ГЕРБ пред разпад!

ГЕРБ пред разпад!

ГЕРБ пред разпад!
ГЕРБ е пред разпад и то много скоро ще се види това!

След като Тръмп поиска от Американската администрация да връчат лично доклада на ЦРУ за Бойко Борисов, който преди години бе докладван на Американският сенат, сега Борисов прави световни совалки за да търси да си купи индулгенции! Единствено Ангела Меркел го подържа заради обещанията му да приюти огромен брой мигранти в страната ни ! Но има и друг проблем – докато Бойко Борисов се прави на емисар на Ердоган отношенията на Ердоган и САЩ се влошават! Защото докато Ердоган е с Русия, НАТО и САЩ ще бъдат възпрепятствани да вкарат свой флот в Черно море и така Ердоган пази Путин! И докато света гледа как васално се държи Борисов с Турция, Америка също отчита този факт !

Единствено по соросоидна линия Бойко Борисов получава подкрепа от Франция, но пък губи своята заради тази линия от Унгария, Австрия и Финландия като вече членството ни е под въпрос в Европа! Назряха и огромни корупционни схеми от усвояването на еврофондове и на практика става ясно, че растежът на вътрешният ни брутен продукт е една голяма лъжа ! За справка Турция има още 6% увеличение на вътрешният си брутен продукт само от руските туристи, който Борисов гони от нас !

Efekt 2

Единственият съюзник на Бойко Борисов остава Сорос, но на практика Прокопиев и от синьото пространство са се погрижили Сорос и американската администрация както и бизнесът да научат за Бойко Борисов и престъпният им подход над бизнеса ! Да не забравяме, че и Сорос е враг в много държави като Турция и Русия, Сърбия, Словения, Унгария и в много други, което прави Борисов не добре дошъл в тях ! Не можем да подминем факта и че Сорос е враг и на Доналд Тръмп, а неговите врагове един по един биват подменяни ! На практика Бойко Борисов колкото Арабски държави да обходи е поставил себе си в положение на нежелан в два от трите мегаполиса – Русия и САЩ и едвам го изтърпяват в Германия !

На практика идва краят на Бойко Борисов и компания !Бойко и обама

Въпросът е имплантът на Обама как да бъде премахнат – безкръвно или не като ЦРУ са готови и за двата сценария. В България има над 26 000 командировани агенти на централата почти всички от Украйна, които разиграха майдана са у нас ! Борсов прави совалки в Европа и обещава да изпрати всички млади завършили висшето си образование като свеж кръвен данък ! Предоговарят се концесии с 0,00 лева печалба само и само да има икономически интереси, който да го държат у нас на власт, но уви – всичките им лъжи не издържат нито нефт ще се добива, нито газ, нищо, с което да ги заинтересува! Златото ни отдавна е договорено и то ще напуска пределите ни с или без Борисов !

Цветан Цветанов е бил меко казано игнориран в САЩ и той няма какво да предложи на Янките каквото те не могат да имат ! ДЕА отдавна контролира другите процеси у нас и затова си имат централа ! На практика всичко, което можеше Борисов продаде – земите ни, водите ни, небето ни, здравето ни, всичко ! На практика нямаме икономика и туризъм!

Вдигат шум за едно Банско при условие, че заради глобалното затопляне всички знаем, че на този туризъм му идва краят и сезонът му става все по-скъп като с изкуствен сняг не ще стане печеливш бизнес !

Чисто икономически и политически Бойко Борисов няма съюзници, а само врагове, което може да завърши само по един начин – краят му идва и ГЕРБ в следващите няколко години ще започнат да се топят като влияние! Спират парите на Бойко Борисов от еврофондовете и мафията ще го разкъса, защото сега единствено го крепят връзките му от миналото в паралелната държава !
Но и там се вижда, че пари няма и олигарсите се самоизяждат един друг !
Във вътрешен план или ще посегнат на друга банка или на някой олигарх, но това няма да реши външната политика на Бойко Борисов ! Краят е близо и алчността им и постоянното вдигане на цените на водата, токът, храната и горивата ще ги доведе до самият им край !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.