България е в ликвидация

България е в ликвидация


Българска Национална Статистика 2016
В Република България има 5300 села.
158 села са с 0 жители
1853 села с по- малко от 100 жители, 90% от които ще изчезнат напълно за 10 години.2000 Села ще изчезнат до 2030 година.
60% от изчезващите села са във Велико Търновско и Габровско т.е сърцевината на България.
И както атомната бомба избухва в сърцевината си и след това помита всичко в периферията, така и агонията на една държава започва от някогашното ядро на нацията и бавно но сигурно се просмуква навсякъде.След само 10 години ще имаме 3000 села и няколко все още нормални градове.Районите с българско малцинство ще се увеличават в самата България…
Почти стигнахме дъното и всяко нещо си има край.Дали ще е трагичен или не зависи от нас „Остана само народ вече няма държава“. Много пъти сме били на умирачка по чужда вина но този път се САМОУБИХМЕ САМИ!!!

ssaasa
Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Това публикува :Radoslav Rachev!
Ние от Blife.eu какъв коментар можем да направим когато цифрите говорят за това, че България е в ликвидация !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.