Ива Иватта: Ще празнуваме 3-ти март в Руското посолство в Лондон !

Ива Иватта: Ще празнуваме 3-ти март в Руското посолство в Лондон !

Момичето което показа колко е тъп и как лъже Борисов в посолството ни в Лондон е подало сигнал !

Ето и сигналът и към всички нас :

„ВАЖНО! След като от Българското посолство отказаха да ни съдействат по въпроса с уведомлението за 3-ти март и отговориха с една седмица закъснение без да напишат телефонния номер от 3 цифри, като ни пратиха за зелен хайвер по различни общини, решихме да почетем паметта на загиналите за свободата на България там, където тя наистина ще бъде уважена и ще ни посрещнат с радост – Руското Посолство в Лондон ! Очевидно е, че посланиците от българското посолство ще скърбят в някой тесен ъгъл на Турското Посолство по случай 3-ти Март, така че всички бъдете на линия в 11:00 пред Руското Посолство, откъдето получихме разрешение без никакъв проблем!“

Ние от Blife.eu питаме : Е бива ли такъв селски реваншизъм господин Борисов, бива ли такова антибългарско отношение ! Ами бива що да не бива нали си избран с 120 000 гласове на хора от смесените региони на България, нали си пиеш кафето с Местан, нали от Анкара ти се обаждат не да ти съветват, а да, ти заповядваш как да управляваш техният вилаeт ами сега забранявате и на единствените малки островчета по света където се вее все още Българското знаме се почита най-светлият ден за България ! Еми защо не сложите турското знаме на посолството в Лондон и на другите посолства и влизането да е само с чалми и бурки и готово! Срама нямате родоотстъпници такива !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.