Новата раса хомомутацияс

Новата раса хомомутацияс

Често казваме навремето !

Често съзряваме за едно отминало безвъзвратно време в различни аспекти не можем да го върнем, но можем да върнем правилата, можем да върнем навиците, можем да върнем моралът, можем да вземем доброто и да го предадем на идните на нашите деца ! Все по-тревожно пада границата в която човешките същества изконсумират думата любов ! На времето хората, който са свързвали със силата на любовта да изпълнят най-изконната си мисия, а именно да продължат човешкият род, да предадат гените си предавани от векове към бъдещето и да се грижат за поколенията си и не случайно съвкуплението е било след 18-19 годишнината на жената като предимно тя е пазела девствеността си до тази възраст !

Защо девствена ли, защото това е много важно за една жена – самата любов към първият и избраник е много по-силна и емоционално и духовно за жената ! Защото самият акт на отдаване не е само сек*суален, а е и акт на ако щете да го наречем и на отваряне на чакри и сливане на аури. Това е един акт в който жената приема в себе си информация за бъдещата си рожба на всички нива в слюнката и потта има ДНК на партньорът и аурата му носи информация – енергията, която прониква в жената също и така се ражда едно поколение, което носи отличителните белези на своите родители !

Efekt 2

Днес светът мутира не само във физически смисъл на думата, но и енергийно и духовно мутираме във всички цветове на спектъра на дъгата и затова все повече субекти минават под нея ! Тревожно пада границата на която момичетата започват да се съвкупяват докато днес е стигнало заплашителните 12 години, а вече има не един или два случая на родилки на тази възраст! На тази възраст самият индивид още не е достатъчно развит като физиология, психика и ако щете емоционално и духовно !

И как един незрял индивид ще възпроизведе зрял плод отговорът е НИКАК ! Ето как се израждаме като вид в природата, но има и фактори който влияят това да се случи ! Единият е на ниво хормони – един бърз пример е пилешкото месо и не само, което е пълно хормони за растеж и антибиотици, който след употреба влизат в нашите деца и как действат на тях ли ами как в детската градина вече имат сутиен или в трети клас им идва цикъл когато нашите крехки цветя трябва да растат и са на фаза вегетативен растеж те изведнъж почват да съзряват, което спира растежът им и ако това не е мутация то НЕздраве му кажи !

Вторият акцент на който ще отдадем внимание е чалга културата, личният пример и моралът, нормите,медиите и всичко останало, което пък мутира детската психика и се манипулира, обърква и мисли всичко това за нормално ! Да ме прощават фолк певиците ама да се курвееш на екрана и нашите малки дечица да ги имитират и да пеят песните им в който става дума за любов някак си превръща България в чалгария. Лесният достъп на децата до интернет и гледането на порно също на където ида се обърнат малките момиченца са заобиколени от примери на покварата лелки каки всичко се курвее за да е модно и дори шибаните детски кукли вече са мутирали Барби имаща визия на проститутка !

За малките момиченца този мутация вече е признак на нормалност, нормалност е и да си правила се*с на 12 години, а на 13 да си сменила няколко гаджета ! Край с енергията, край с първоначалната силна връзка, тя е скъсана завинаги, а младите момичета вече са тотално мутирали енергийно и емоционални както и духовно, а крехките тела са понесли цялата мутация на векът натъпкани с химикали Е-та и цялата Менделеева таблица! Днес ние не сме вече хора, а нещо друго не и хора, защото ние мутираме и тази мутация се нарича израждане и може да се нарече, че навлизаме в ерата на „ хомомутацияс ” или началото на краят на поредната цивилизация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.