България е родината на Трансформърс

България е родината на Трансформърс


БЪЛГАРИЯ В НАЧАЛОТО БЕ НАРОДЪТ !
Българите са открили първи искрата на трансформиране !

Ако погледнем назад в историята на света именно нашата страна е дала най-много водачи и пълководци, които са променяли историята на света !

В българските светилища са пренаписали съдбата на Юли Цезар и Александър Македонски и са били орисвани да владеят света !

Efekt 2

Не са едно или две имената на храбри мъже, които са оглавявали най-голямата империя – римската са родени по нашите земи !

И както според историческите извори искрата на водача живее по нашите земи така и силата на трансформиране е тук в България от векове и май за векове !

В едноименният филм за роботите, които се трансформират има два вида – добри, който помагат на хората и лоши, които са против хората.

Така и в нашата статия тези, които владеят силата на трансформиране са два вида – добри и лоши ! Силата да трансформираш има огромна сила, която може така да видоизмени едно нещо, че да го превърне в друго нещо !

Например депотатиконите.

„В началото бе кубът“ казват, но в началото те са били хора като нас обикновени с обикновени потребности и нужди, но после са били докоснати от някой политическа искра и са започнали да се трансформират в това, което са сега !

Та тези, които са почувствали силата на трансформирането сега я използват срещу нас хората !

Забравили от къде са и какви са били, днес силата да променяш вече променя закони, а те съдбите на хората !
Например да вземем в предвид един референдум от хората за хората !
В началото е имало много въпроси, които в последствие са били трансформирани на по-малко въпроси !

После нова трансформация, която минава през разни механизми като КС и ЦИК отново трансформират идеята и въпросите в нещо по-различно и стига се до там, че на финала вече всичко е осакатено, подрязано, намалено и важните акценти са премахнати !

Но трансформацията не е приключила сега.
В НС продължава да се трансформира и това, което е останало докато всичко се промени, така че да няма нищо общо с това, което е било и това за което хората се подписаха над 700 000, и за това за което над 2,5 милиона казаха, че искат !

В крайна сметка да не бързаме да говорим, защото трансформацията – мутацията не е свършила все още !
И така силата на трансформацията ще събуди една друга древна сила – силата на искрата на водача и скоро тези депотатикони, които трансформираха една идея и една промяна в друга ще им се наложи да се изправят срещу искрата на водача, лидерите и тези, които променят света, но искрата е във всеки един от нас, потърси я и ще я намериш в себе си !

Истинските герои, истинските лидери се раждат в битка, а битката предстой!
Ти готов ли си да се опълчиш на депотатиконите, ако отговорът ти е ДА аз ще бъда до теб рамо до рамо да променим хода на историята и да дадем шанс на децата ни да живеят в един нормален свят, а не в свят, който мутира и се трансформира в робство!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.