Геополитически катарзиси 2016 г.

Геополитически катарзиси 2016г.


Геополитически катарзиси през изминалата 2016г. начерта нова карта !
Отиващата си 2016 година си отива и с епохата на ГЕРБ ! Това пътуване на ГЕРБ може да се сравни като пътуването на лавата !

Преди да се втвърди тя ще изгори всичко по пътят си и всичко ще бъде унищожено !
Така ГЕРБ се сриват бавно, но сигурно !

БСП са във възход, но сега БСП зависи от генерал Радев, ако той сбърка ще повлече БСП със себе си, но всички знаем, че Румен Радев е пилот, а всеки пилот знае, че няма право на грешка, защото във въздуха всяка грешка е фатална !
Именно затова всички погледи са приковано в пилотажа на генерал Румен Радев !

Efekt 2

Интересното е, че ДПС се сриват яко и ако през 2009 година имаха над 600 000 гласа, а сега взеха 250 000 гласа !

Българските турци са изключително организирани и работни, те не са идиоти и са мислещи хора !

И сега електоралната маса на ДПС е в редиците на ГЕРБ затова и Цветан Цветанов винаги започва предизборната си кампания от смесените региони, затова Бойко Борисов се прегръща с мета на Хитрино и там се наляха десет пъти повече пари отколкото при наводненията в град Мизия и в цяла България !

Така патриотите се съюзиха за да оцелеят заедно, но на последните събития пред централата на ВМРО в София видяхме десетки да бранят крепостта от протестиращите цигани !

Ново дясно си сформира партия „Да България”, която си е американска, но имаме си и „ДОСТ” пък тя е турска, АБВ излизат от формата и така ляво мислеща електурална енергия също ще бъде освободена и веднага БСП заявиха че са отворени към всички, които са напуснали партията столетница !

Досега във всички модели на управление имаше само един балансьор и това бе ДПС и така яко осребряваха баланса, че разпределяха порциите от баланса все вътре в тях и не бе КОЙ, не беше и ТОЙ и все за тях беше най-голямото парче от баницата !

Днес обаче обединеният блок на тези така наречени патриоти обвинявани, че са били политически проститутки в оцеляването и в пълненето на партийните си каси може един ден да струва скъпо на двата полюса на ГЕРБ и на БСП !

Какво ще ни донесе 2017 година зависи от нас самите ! Ние гласувахме на референдумът, а днес този наказателен вот се трансформира в предизборна кампания и ГЕРБ много умело яхна вълната на референдумът или поне така ще привлече няколко стотин гласове от тези, които са заблудени и забравиха, че именно ГЕРБ са тези, който най-много пречеха на този референдум да се случи !

Дали Слави Трифонов ще влезе в политиката или пък той е бъдещият балансьор ще видим през 2017 година, но както в природата така и в политиката вакууми няма и след като ДПС се вля в ГЕРБ на нейно място ще се появи формат, но дали ще е нов десен или Марешки с патриоти в комбина, или пък народът ще реши, но със сигурност предстоят много динамични времена !

В Европа има разместване на пластовете както виждаме и в Америка има тектонична промяна, но няма как и ние българите да не бъдем пометени от това геополитическо и глобално разместване на тектоничните пластове, но със сигурност каквото и да стане у нас България има нужда от нова алтернатива на управление и това го заявиха повече от половината българи на последните избори!

Ако искаш промяна Българино, първо промени себе си, после с личен пример останалите покрай теб и така „промяна“ означава да се променим ние не само правилата в изборният кодек, а и правилата на Демокрацията не тази уродливата до сега, а правилата на новата истински радикална Демокрация !

Бъдете готови да бъдете неудобни, да бъдете българи и да защитаваме българските интереси, защото само един лозунг може да ни спаси и той е „България над всички и всичко“ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.