България: „Ислямска държава” и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

България: „Ислямска държава” и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ

България се превръща в бандитски оазис на Балканите !

Страната ни е убежище на терористи, наркодилъри, всякакви военнопрестъпници от целият свят както и на бивши наемници участвали във войните в Сърбия и по целият свят !
Някой си купуват имоти в затънтени малки селца, а други си купуват имоти в големите градове !

Тази, които искат да скрият лицата си от глобалните системи за контрол и следене се установяват по малките обезлюдени селца далеч от камери за наблюдение !

А другият тип използват подготовката си по дегизиране и се смесват с тълпата и те са тихи, кротки, не привличат внимание, не влизат в конфронтации, не поемат излишни рискове, разполагат с модерни средства за комуникация и всякаква такава техника за запушване на клетки и предпазване от съвременната техника за следене и контрол !
Те са между нас и наричаме ги спящи клетки !
Само един мейл може да активира един добре подготвен такъв човек и той със своята подготовка да направи куп пакости в страната ни, а МВР не е подготвено за това !

Efekt 2

Напоследък с нахлуването на мигранти у нас тази тема е доста актуална !
Актуална е, защото голям процент от навлизащите в страната ни са младежи между 22 и 35 години, а това е възрастта на която излизат от лагерите за обучение през който са минали в Сирия, Алжир,Ирак, някой от тях са с дестинация на мисията Европа и те се отправят към Косово и Черна гора където също има Бази и там е концентрирана най-голямата мощ за координация въоръжаване, логистика и координиране на всички такива РАДИКАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ !

ВИЖ ТУК !

НАТИСНИ ТУК !
НАТИСНИ ТУК !

Там също има лагери за обучение, който са в планинските области, цели села са се превърнали в джихадистки бази и огромен ресурс е концентриран там, но никой не проявява интерес, а тези който много питат бързо остаряват !
Идващите от Турция към България са предимно млади войни на „Ислямска държава“, тези младежи са завършили първият етап на обучението си в школите на „Ислямска държава“ под зоркото управление на агентите от ЦРУ!

Именно затова всички младежи, които идват изпълняват лесно команди, защото са обучени на това !
Изпълняват команди на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, защото в лагерите за обучение техните обучаващи им преподават на английски и те знаят минимум първо ниво на английски език и налага им се да го учат заради задължителната кореспонденция с обучаващите им, а и цялата система на трафиканти превозващи и настанявания за посрещане точки, където са приютявани също се говори на английски език !

ВИЖ ОЩЕ !

НАТИСНИ ТУК !
НАТИСНИ ТУК !

Така техният път към Европа постлан добре и това няма как да стане без знанието и координацията на правителството ни !
Според последни данни младите бойци с промити мозъци и надъхани до ниво Джихад под влияние на наркотици са готови на всичко, но единственото, което не знаем колко от тях крайната точка на пътуването им е България!

Или по-точно няма значение, защото сега след като Борисов ги покани стотици хиляди от Европа ще бъдат депортирани не там където са родени, а именно тук в България!
Някога имахме една система наречена Държавна Сигурност, която следеше всеки и всички, а обвиняват днес много хора, че са били сътрудници на тази система !

Но ако тази система съществуваше в онзи си вид питаме щяхме ли да се превърнем в гореща точка и щеше ли да е възможно това ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.